NAUKA

Ove osobine ima muškarac koji vas nikad neće prevariti: Ima li ih i vaš dragi?

Nauka pokazala

Autor:(A. Vr.)

3.10.2015

Ukoliko ste ranije bili u vezama s muškarcima koji vam baš i nisu bili vjerni, verujemo da ste iz tih iskustava izvukli neku lekciju. Ipak, za slučaj da niste, tu je nauka da vam pomogne. 

Evo nekoliko zvaničnih podataka o tome koje osobine krase privržene momke, a koje preljubnike. 

Novac 

Jedno istraživanje otkriva nam da je manje vjerovatno da će partneri varati ako imaju približno istu platu. Drugim riječima, za brigu je vrijeme onda kad počnete da zarađujete više od njega ili obrnuto. 

Njegovi prijatelji 

Prema autoru knjige “The Truth About Cheating”, Gariju Njumanu,vjerovatnije je da će muškarac varati ako to rade i njegovi prijatelji. Dakle, ako njegovi drugari nisu takvi, vrlo je vjerovatno da ni on neće biti izuzetak. 

Osjećanja 

Većina muškaraca ne vara, jer je seksualno nezadovoljna, već zato što su u potrazi za emocionalnim zadovoljstvom. Volite ga i pokažite mu to. 

Heavy metal 

Prema jednom vrlo neobičnom istraživanju, momke koji slušaju ovu vrstu muzike bije glas da su vrlo vjerni. 

Ličnost 

Ako je vaš dragi introvertan, za njega je manje verovatno da će potpasti pod uticaj drugih, pa ga neće tako lako obrlatiti ni neka zavodnica. Ekstroverti češće varaju, jer je za njih vjerovatnije da će pristati na nepristojnu ponudu. 

Porodica 

Ako on dolazi iz velike porodice, trebalo bi da ste na sigurnom tlu. Već na prvom sastanku pitajte ga ima li braće i sestara. 

Potencija 

Ljudi koji se lako uzbuđuju, češće varaju. Jednostavno, potrebno im je da zadovolje svoje seksualne apetite. 

Izgled 

Ako vam on djeluje kao neko ko nikad ne bi prevario djevojku, vjerujte svojoj intuiciji. No, ako izgleda kao da bi, tako će vrlo vjerovatno i biti, tvrde naučnici.