BIH

Zenica domaćin 22. Generalnog bh. sajma „ZEPS 2015“ i 12. Međunarodnog sajma metala „ZEPS Intermetal“

Intenzivni radovi na sajmištu Kamberovića polja

D. Pa.

28.9.2015

Na sajmištu sportsko-rekreativnog centra Kamberovića polje u Zenici i ove godine održat će se 22. Generalni bh. sajam „ZEPS 2015“ i 12. Međunarodni sajam metala „ZEPS Intermetal“, koji će okupiti renomirane izlagače na jednom mjestu.

Tako ovih dana teku pripreme na instaliranju i montaži izložbenih štandova, kako bi sve bilo spremno do 6. oktobra kada je planirano svečano otvorenje ZEPS-a koji će trajati četiri dana.

12. Međunarodni sajam metala

Kako je istako Vedad Šestić, direktor RMK Poslovnog sistema koji je organizator sajmova, „ZEPS Intermetal“ jedinstven je promotivno-poslovni događaj u Jugoistočnoj Evropi, koji omogućava promociju vlastitih privrednih dostignuća.

kamberovic-polje-12

Svoje učešće do sada su potvrdile firme i to Donaldson, Euroventilatori, Helios, Unis-Komerc, Ferro Pack, Evroskop, RMK promet, Igeal kao zastupnici preduzeća Gema i Jotun Power Coatings, potom Trumpf Werkzeugmaschinen GmbH, MD Technic, Mušinbeg-Komerc, Koplas, EURO-Metali, EURO-ROAL, Ekohpe, Ventico, Intercom i B&H Stainless.

22. Generalni bh. sajam

Kako su ranije istakli organizatori, višemjesečne pripreme na organizaciji rezultat su porasta zainteresovanih privrednika iz BiH i svijeta da zakupe svoje izložbene štandove.

Za ovogodišnji 22. Generalni bh. sajam „ZEPS 2015“  učešće su potvrdile respektabilne firme  iz Bahreina, Kuvajta, Saudijske Arabije, Katara, Ujedinjenih arapskih emirata, Omana, Hrvatske, Češke koji će svoje djelatnosti uz zanimljiv prateći sadržaj predstaviti brojnim posjetiocima.