NOGOMET

MEČ ODLUKE Bh. navijačima 1.000 ulaznica za utakmicu Zmajeva protiv Kipra

Veliko interesovanje za meč

Autor:A. Vr.

21.9.2015

Vjerovatno utakmicu godine i vjerovatno presudnu utakmicu u Kvalifikacijama za EURO 2016.  naša najbolja selekcija će odigrati protiv Kipra u Nikoziji, 13. 10. 2015. godine. Već sada je evidentno veliko interesovanje bh. navijača u zemlji i inostranstvu, koji žele  da prisustvuju ovom meču i pomognu „zmajevima“ da izbore povoljan rezultat.

Nakon dogovora NS/FS BiH i FA Kirpa, utvrđena su sljedeća pravila koja se odnose na kupovinu ulaznica za navedenu utakmicu:

Za navijače BiH rezervisano je 1.000 ulaznica. Cijena jedne ulaznice je 10 EURA.FA Kipra neće vršiti prodaju ulaznica za navijače BiH, te je NS/FS BiH ovlašten i nadležan za ovu aktivnost.

Zainteresovani pojedinci i organizovane grupe (udruženja navijača, agencije, firme i sl.) mogu aplicirati za odgovarajući broj ulaznica,  najkasnije do 01. 10. 2015. godine. putem email adrese: [email protected].

Svaki pojedinac može aplicirati za najviše pet ulaznica, uz dostavljanje fotokopije  svog  identifikacionog dokumenta (pasoša) i spiska navijača/putnika.

Organizovana grupa može aplicirati za više od pet ulaznica, s tim što treba dostaviti fotokopiju identifikacionog dokumenta (pasoša)  predstavnika grupe, te spisak svih navijača/putnika sa datumom rođenja, brojem pasoša i mjestom prebivališta, te informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju na Kipru.

Nadležna služba NS/FS BiH će razmotriti sve aplikacije do 03. 10. 2015. godine, kada će obavijestiti aplikante i započeti prodaja ulaznica.

U skladu sa odobrenim aplikacijama, (koje će biti odobrene shodno kompletnosti aplikacije i vremenu podnošenja), prodaja ulaznica će biti realizovana neposredno na blagajni NS/FS BiH, ili dostavljanjem na adresu, uz naknadu troškova pošte na račun aplikanta. NS/FS BiH će razmotriti mogućnost prodaje ulaznica i na Kipru, na dan utakmice, ukoliko sve ulaznice ne budu prodate ranije, navodi nsbih.ba