SPORT

ISKORISTILI SLOBODNO VRIJEME Ibišević, Mujdža i Lulić uživaju u zeničkim kafićima

Skrenuli misli sa Andore

Autor:D. PAŠALIĆ

5.9.2015

Nogometna reprezentacije BiH jučer je stigla na Trening centar NS BiH, gdje će boraviti sve do sutra kada igraju kvalifikacionu utakmicu sa selekcijom Andore. Naši Zmajevi jučer su obavili trening zatvorenog tipa na Trening centru, dok je danas sa početkom u 18.30 planiran službeni trening na stadionu Bilino polje prije kojeg će biti održana zvanična press konferencija.

Kako to uvijek biva kada fudbaleri reprezentacije borave u Zenici, slobodno vrijeme između treninga upotpune šetnjom po gradu, a neizostavan ugostiteljski objekat svih sportista pa i Zmajeva odavno je postao zenički Carpe Diem. Tako su i ovog puta naši Zmajevi vrijeme odlučili provesti u pomenutom ugostiteljskom objektu, kako bi se psihički pripremili pred veoma važan susret sa Andorom.
 

Svojim dolaskom pažnju zeničke javnosti okupirali su Ibišević, Mujdža i Lulić, koji su pokazali razumijevanje za brojne fanove omogućivši im da se fotografišu sa njima. Kako su slobodno vrijeme odlučili iskoristiti da skrenu misli sa sutrašnje kvalifikacione utakmice za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine, nisu komentarisali susret na Bilinom polju a što je između ostalog interesovalo Zeničane.
 

Podsjetimo, susret BiH - Andora na programu je sutra sa početkom u 20.45 sati na stadionu Bilino polje u Zenici.