BIH

Luksuzni lanac hotela traži radnike iz BiH

Otvoreno 20 radnih mjesta

Redakcija

5.9.2015

Regruteri luksuznog lanaca hotela Starwood (St Regis, Sheraton, Westin)  iz Katara dolaze krajem oktobra u Bosnu i Hercegovnu, gdje će obaviti intervju sa kandidatima za 20 otvorenih radnih mjesta.

Otvorene su pozicije za konobara, pomoćnika konobara, šankera, hostesa, recepcionera, oficira za odnose sa gostima, lobby ambasadora, sobara  i mnoge druge. 

Prijave su moguće preko partnerske kompanije Kouzon BiH sa sjedištem u Banjoj Luci, a ističe se da svjetski renomirani hotel obezbjeđuje osim mjesečnih primanja (iznos prema poziciji): bakšiš, vizu i troškove avionske karte, smještaj, obroke u toku radnog vremena, prevoz od kuće do posla, zdravstveno osiguranje, plaćen godišnji odmor (21 dan), visokokvalitetne treninge i mogućnost za napredovanje.

Svaki kandidat koji uspješno prođe intervju i bude zaposlen imaće privilegiju da radi u takvom radnom okruženju koji je na visokom prafesionalnom nivou i svakako, svi oni koji prođu radno iskustvo od dvije godine u luksuznom hotelu, imaće daleko veće šanse da se zaposle u najluksuznijim firmama širom svijeta. 

Prosjek plata zavisi od pozicije i kreću se od 300 do 500 eura, na koju se dodaje napojnica (bakšiš) i naknada za uslugu . 

Prijave mogu da pošalju svi u starosti od 18 do 35 godina na e-mail adresu [email protected], a više informacija možete dobiti od partnerske kompanije Kouzon BiH na br telefona +387 66 533 030.