LIFESTYLE

NAJOMRAŽENIJI RESTORAN NA SVIJETU Cijela država se digla na noge zbog odgovora nezadovoljnoj gošći

Neprimjeren i vulgaran odgovor

(Al. Ti.)

4.9.2015

Jennifer Bennet rezervisala je stol u popularnom restoranu Lusitano u engleskom Chorltonu, a kad su ona i muž došli na večeru, restoran je bio zatvoren. Razočarana, na Facebooku im je ostavila negativan komentar, nadajući se da će joj neko iz restorana objasniti zašto nisu radili. Umjesto toga odgovor koji je dobila glasio je: "Gospođo, odje....!".

Jennifer je kupila vaučer za večeru u vrijednosti od 12 funti preko stranice za grupnu kupnju, a odmah nakon toga nazvala je restoran i rezervisala stol.

"Pričala sam s njima ranije te sedmice i nisu ni spomenuli da će zatvoriti restoran te večeri", rekla je 31-godišnja copywriterica iz Urmstona.

Kad su ona i suprug stigli na večeru, vrata portugalsko-španskog restorana bila su zatvorena zbog radova. Na Facebooku ih je prekorila zbog toga.

"Imali smo rezervisan stol u petak u 19.30, došli smo, a vi ste bili zatvoreni? Poslala sam vam e-mail i niko mi nije odgovorio, a kad vas zovem nitko se ne javlja. Potrošili smo novac na taksi i na kraju smo morali jesti negdje drugdje. Na kraju to nije bila jeftina večer koju smo očekivali ", napisala je.

facebook-111

Dok bi većina restorana napravila sve da se umili nezadovoljnom gostu, osoblje ovog odlučilo se za drugačiji pristup.

"Gospođo, odje....", kratko su joj poručili.

Nakon toga njen post i njihov odgovor postali su prava senzacija, iako ga je Jennifer ubrzo izbrisala jer su je neznanci vrijeđali. Ipak, puno gori tretman na društvenim mrežama dobio je restoran, čiji je zid zasut uvredama i linkovima na članke o ovom incidentu.

"Ovo je najbolja usluga ikad. Ako ovako reagirate na Facebooku, odnosno u javnosti, baš me zanima što radite u kuhinji kad vas nitko ne vidi", napisala je jedna žena.

Iako je Daily Mail pokušao dobiti komentar restorana, oni im nisu odgovorili na upit.