LIFESTYLE

Poze za masturbaciju koje morate isprobati!

Opustite se, zaslužile ste

(Dž. Č.)

4.9.2015

Žene imaju puno više mogućnosti za masturbaciju nego muškarci. Upravo zato Cosmopolitan donosi najzabavnije načine kojima si djevojke mogu dočarati vruće solističke užitke.

1. Na koljenima. Kleknite na krevet raširenih bedara i naslonite se na zid. Ova solo poza daje vam potpuni VIP pristup svakom djeliću svoga tijela – unutra i van. Uz to, povišeni protok krvi u zdjelici u tom položaju dodatno će povećati vaš užitak. Još bolje? Istu pozu možete isprobati na kauču tokom reklama naprimjer.

2. Mokro i divlje. Dok stojite u kadi, jednu nogu stavite na gornji rub kade kako biste prstima (ili glavi tuša) omogućili slobodan pristup. Osim toga, stojite li uspravno, znači da svoje mišiće zdjelice možete pomicati za još veći orgazam, dok vam topla voda dotiče i najnedostižnija mjesta.

3. Stari klasik (sa zapletom). Lezite na krevet licem okrenutim prema stropu. Nakon što ste pronašli svoj hot spot, masirajte klitors jednom rukom, a drugom se poigrajte sa svojim vibratorom stimulirajući G-točku. Sad spustite glavu preko ruba kreveta. Rezultat? Eksplozivan orgazam.

4. Ugodno iznenađenje. Lezite na krevet potrbuške, savijte leđa i stražnjicu podignite prema gore. Nedominantnom rukom se poigravajte s klitorisom – i to suprotno od načina na koji to činite inače. Dakle, ako ste tip djevojke koja obično uživa u kružnim pokretima, pokušajte s dijagonalnim potezima ili obrnuto. Izazivajući samu sebe, stvorit osjećat ćete se kao da se s vama poigrava potpuni stranac. Uzbudljivo, zar ne?