BIH

ZENICA Produžena sezona kupanja na gradskim bazenima u Crkvicama

Zbog odličnih vremenskih uslova

D. Pa

3.9.2015

Iako je dosadašnja politika poslovanja Javnog preduzeća za upravljanje i održavanje sportskih objekata Zenica bila da se sa prvim školskim danom završava sezona na gradskim bazenima, ove godine zbog povoljnih vremenskih uslova vrata zeničkih bazena u Crkvicama ostaju i dalje otvorena svim posjetiocima.

- Odlične temperature koje vladaju ovih dana u Zenici produžile su ovogodišnju sezonu na bazenima, stoga mi nastavljamo raditi punim kapacitetom sve dok to vremenske prilike bude dozvoljavale - poručili su iz JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata.

Javnost također podsjećaju kako će sa sniženim cijenama ulaznica za 50 posto ispratiti ovogodišnju sezonu, tako cijena dnevne ulaznice za odrasle iznosi 2 KM dok djeca plaćaju 1 KM.

- Pred početak ove sezone na bazenima u Crkvicama urađeni su značajni infrastrukturni radovi, a sve sa ciljem da se posjetioci osjećaju što ugodnije i komotnije. Nadamo se da će naši sugrađani prepoznati ove napore i spas od vrućina potražiti na zeničkim bazenima - zaključili su iz JP.