LJEPOTA I MODA

NAKED BASIC Idealno za sve zaljubljenike prirodnog mat looka

Pronašli smo naš sveti gral

J. Bešić

3.9.2015

Svi vi koji ste tragali za idealnom paletom mat sjena za oči konačno možete da odahnete i kažete da ste našli svoj sveti gral. Urban Decay Naked Basics paleta sjena idealna je za sve ljubitelje prirodnog, mat looka, u paleti je 6 sjena, od čega su pet mat, a samo jedna ima suptilni satenski sjaja.

Paleta je idalno osmišljena, minimalistički, kompaktna, lagana sa velikim ogledalom. Idealne je veličine za putovanja, ali i za svakodnevno nošenje u neseseru, ne zauzima puno prostora, a ima sve ono što vam treba. 

urban-decay-naked-basics-4

Izbor sjena je idealan za svakodnevni prirodni nude look, ali i za onaj malo jači koji priliči večernjem izlasku.

Venus je kremasto-bjeličasta sjena, sa blagim satenskim sjajem.

Foxy je bež-žućkasta sjena sa mat finišom. Boja je sa kojom se možete poigravati, lagana je za kombinovanje.

Walk of Shame (W.O.S.) lagana blago roskasta mat sjena, idalna je kao bazna sjena, ali se može koristiti i kao hajlajter ispod brva, ili u uglu oka.

Naked 2 je bež-smeđkasta boja sa mat finišom. Boja ima sjajnu pigmentaciju i mekanu teksturu.

Faint je srednje smeđa, čokoladna boja, sa toplim mat finišom. Pigmentacija je perfektna, idealna je za smoky eyes look.

Crave je crna sjena, sa smeđim podtonom mat finiša. Jako je pigmentisana.

urban-decay-naked-basics-matte-eyeshadow-palette-venus-foxy-walk-of-shame-wos-naked2-faint-crave-indian-darker-skin-beauty-makeup-blog-swatches1

Sve u svemu paleta je idealna, sjene su jako pigmentisane, fenomenalne su za svakodnevnu upotrebu, i što je najbitnije postojane su. Paleta bez obzira na to što je kompaktna i mala trajat će vam dugo vremena. 

Paleta je zaslužila najveću ocjenu 5.