LIFESTYLE

Mislila je da je našla savršenog momka, ali je proguglala njegovo ime i šokirala se

Nevjerovatan rasplet cijele situacije

(Al. Ti.)

2.9.2015

Ayanna Dookie (33) mislila je da je pronašla savršenog dečka. U vezi su bili tri godine, a onda je aprilu 2008. primila poruku svog prijatelja Ryana.

"Tako mi je žao zbog toga što se dogodilo", pisalo je u poruci. Nije joj bilo jasno o čemu se radi, a Ryan joj je samo kratko odgovorio: "Samo proguglaj Spikeovo ime".

Uključila je računar i upisala njegovo pravo ime, proguglala ga i šokirala se onim što je otkrila.

Naime, njen je dečko uhapšen zbog ubistva bivšeg dečka svoje djevojke. Budući da nije imala bivšeg dečka, pomislila je da je reporter pogrešno prenio informacije. No, pokazalo se da novinar nije pogriješio.

Spike i Ayannu varao s drugom djevojkom i ubio je bivšeg dečka žene s kojom ju je varao.

"Saznala sam da je jedna od žena s kojom me Spike varao ima ludog bivšeg dečka koji je provalio u njenu kuću kada je Spike prespavao kod nje. Potukli su se i Spike ga je ubio", napisala je 33-godišnjakinja u svom tekstu za New York Post.

Ayanna i Spike upoznali su se na jednoj zabavi 2004. i tada je pomislila da je on muškarac njenih snova. No, nakon godinu dana veze, pojavili su se prvi problemi. Prijateljice su joj govorile da su ga viđale s drugim ženama, ali ona to nije htjela slušati i uvjerila se da je sve u redu.

No, čak i tada Ayanna je ponovno odlučila zanemariti činjenice i biti mu podrška. Njene prijateljice bile su zgrožene tom odlukom, a nekoliko sedmica kasnije, kroz glavu joj je prošla jedna misao zbog koje je odlučila prekinuti vezu: "Cijenim li se toliko malo da ću igrati ulogu vjerne djevojke muškarcu koji me toliko povrijedio?".

Ayanna i Spike nikad se više nisu čuli, ali kasnije je saznala da se izvukao iz zatvora jer dokazano je da je čovjeka ubio u samoodbrani.

"Danas ne mogu vjerovati da sam nekad imala toliko malo samopouzdanja. Imam novog dečka, ali ne želim da me moj dečko definira. Na neki način, Spike mi je učinio uslugu", napisala je Ayanna.