KULTURA

Amel Ćurić priredio spektakl u Mostaru!

Jedna od djevojaka iz publike Ćuriću dobacila grudnjak

A.U.

29.8.2015

Amel Ćurić sinoć je održao koncert na stadionu Sjeverni logor i Mostarce počastio koncertnim spektaklom koji je trajao dulje od tri sata! Na Mostar Final Summer Showu, Amelu su se pridružili i kolege iz X Factora - Adnan Pacoli, Tarik Mulaomerović te Magdalena Bogić.

Na bogatom glazbenom repertoaru našle su se pjesme od Prljavog kazališta, Dubioze Kolektiv, SARSA, Željka Joksimovića, Bon Jovija i mnogih drugih, što nas je još jednom podsjetilo na riječi koje mu je jednom prilikom uputio njegov mentor Massimo Savić.

"To je ono što tebe vodi ka glazbi, tvoja svestranost da možeš pjevati sve što ti se da u zadatak, to je jedan vrlo lijepi epitet koji imaš…", rekao je Savić.  

Odlična atmosfera i prijateljski odnos s publikom, osjećali su se tijekom cijelog koncerta, a koliko je atmosfera bila zagrijana pokazuje i to što je jedna od djevojaka iz publike Ćuriću dobacila grudnjak.

Adnan i Tarik, najsimpatičniji dvojac ovogodišnjeg showa X Factor Adria, svojim su zabavljačkim i glazbenim talentima dodatno podigli publiku i atmosferu. Nakon njih Amelu se na pozornici pridružila Magdalena Bogić. Magi je ovom prilikom izvela pjesmu „Black Velvet“, „Čuvaj moje srce“ i „Molitva“, a publika ju je u glas pratila od prve do zadnje note.

Već večeras Amel nastupa na Wilsonovom šetalištu u Sarajevu čime završava BiH turneja.

Amela i dalje pratite na njegovoj službenoj facebook stranici te na stranici Menart BPM-a.