NOGOMET

OPERACIJA STANDARD Poziv navijačima Željezničara da napune Koševo

Manijaci pokrenuli akciju na društvenim mrežama

A.U.

4.8.2015

Navijači FK Željezničar danas su počeli akciju čiji je cilj osigurati da pune tribine koševskog stadiona u četvrtak vode najtrofejniji bh. klub do pobjede i prolaska dalje.  

Kako bi prošao mnogo skupljeg i plaćenijeg favorita Željo u četvrtak treba nadoknaditi zaostatak od 2:1 iz prve utakmice, a pobjeda od 1:0 vodila bi „Plave“ dalje. U slučaju da prime gol, u mreži Standarda bi morale završiti tri lopte. Za takav podvig, igračima će biti potrebna velika podrška navijača. 

 

Željo te treba! Neka ovo bude tvoja profilna slika na Facebooku!Napunimo Koševo i nosimo Želju do pobjede!Mi smo Željini, Željo je naš! #EuropaLeague

Posted by FK Željezničar on Tuesday, August 4, 2015

Kao i uvijek, očekuje se da Manijaci budu 13. igrač Željezničara, a kako bi potaknuli sve navijače da dođu na utakmicu i napune stadion "Asim Ferhatović Hase", na Facebooku je pokrenuta akcija u sklopu koje navijači na svoj Facebook profil postavljaju fotografiju koja najavljuje susret.

Akciju je podržao i Klub na zvaničnog Facebook stranici, te je primjetno da je veliki broj navijača već sada ovu fotografiju postavio kao profilnu.