BIZNIS

Danijela Šapina iz Novoga Travnika osvojila glavnu nagradu "CM-a"

Završena nagradna igra "Ljetuj s cm-om"

Autor:Mi. K.

3.8.2015

U za mnoge, najljepšem godišnjem dobu, željeli smo vjernost naših kupaca nagraditi na pravi način, organiziranjem nagradne igre čiji sam naziv "Ljetuj s cm-om", sve nas potiče na želju za druženjem, putovanjem, jednostavno, uživanjem.

Učestvovati u nagradnoj igri bilo je vrlo jednostavno, na napravljeni račun od 25KM, kupac je dobio nagradni kupon kojeg je ispunio sa svojim podacima i ubacio u za to predviđenu kutiju.

Da je ovih dva mjeseca odnosno mjesec dana, koliko je nagradna igra zbog zakonskih ograničenja trajala u cm-ovima u Republici Srpskoj, bila velika zainteresiranost, govori podatak da je podijeljeno i samim tim ispunjeno više od 100.000 kupona.

Izvlačenje sretnih dobitnika u nagradnoj igri "Ljetuj s cm-om" održano je 30. jula u cm poslovnici u Importanne centru-Sarajevo.

cm

Glavnu nagradu, ljetovanje po želji sretnog dobitnika, dobila je Danijela Šapina iz Novoga Travnika, koja će uskoro putovati na željenu destinaciju. Također, izvučeni su dobitnici i drugih vrijednih nagrada, skutera, bicikla,  LCD televizora, laptopa, tableta, cm poklon bonova, cm majica i puno vrijednih poklon paketa.

Obradovali smo veliki broj svojih kupaca, a one koji su ovoga puta imali manje sreće, pozivamo da nam se pridruže u zimskoj nagradnoj igri koja će biti jednako uzbudljiva i privlačna.

Ovim putem zahvaljujemo se svim kupcima, našim poslovnim saradnicima, sponzorima koji su odlučili podržati  nagradnu igru "Ljetuj s cm-om" prepoznajući u ovom projektu pravi način kvalitetne promidžbe.