BIZNIS

BIJELJINA "Sparkasse banka" na novoj lokaciji

Šparkastične akcijske pogodnosti u novoj Filijali

Mi. K.

3.8.2015

U Bijeljini je danas svečano obilježeno preseljenje filijale "Sparkasse bank" na novu adresu. Filijala koja je preseljena na novu adresu, na lokaciji kružni tok ulica Gavrila Principa br. 73 i Filipa Višnjića br. 1, i dalje će svojim stalnim i budućim klijentima nuditi široku paletu usluga u oblasti poslovanja sa pravnim i fizičkim licima.

Ukupna površina nove poslovnice je 250m2, a investicija u novi poslovni prostor iznosi blizu 100.000 KM.

- "Sparkasse banku" već duži niz godina građani Bijeljine prepoznaju kao pouzdanog partnera koja će sada i u novom prostoru nastojati klijentima ponuditi zaista atraktivnu paletu proizvoda i usluga. Ovim povodom svim našim lojalnim i novim klijentima smo pripremili posebne akcijske pogodnosti. U sklopu akcije koja traje do 31. oktobra 2015. godine svi novi klijenti koji apliciraju za nenamjenski kredit bez hipoteke bit će oslobođeni naknade za obradu kredita. Postojeći i novi klijenti koji otvore Paket usluga M,L ili VIP bit će oslobođeni naknade za vođenje u naredna 3 mjeseca. Posebno ističemo da imamo Šparkastičan plan za Vaš stan, te da je naša Shop&Fun kartica bez naknade za izdavanje - kazao je Velibor Ostojić, Direktor Filijale Bijeljina.

U okviru filijale instaliran je i novi bankomat koji je na usluzi građanima 24 sata dnevno, kao i E-korner koji predstavlja posebno označeno mjesto u filijali sa savremenim uređajima (laptop, mobilni telefon i tablet) koji omogućavaju samostalno informisanje o proizvodima i uslugama, kao i samostalno korištenje bankarskih usluga, prvenstveno Internet i mobilnog bankarstva.

Ljubazno osoblje "Sparkasse banke" građanima Bijeljine na raspolaganju je svaki radni dan u periodu od 08:30 do 16:30sati, i subotom od 09:00 do 11:30 sati.