AUTO-MOTO

U TOKU POSLJEDNJE PRIPREME Sutra 4. tuning show "Getaway in Zenica"

Sudjeluje oko 50 učesnika

D. Pa.

1.8.2015

Zeničko Kamberovića polje sutra će ugostiti veliki broj takmičara iz Bosne i Hercegovine i regije, a koji dolaze kako bi se takmičili na  4. tuning šou "Getaway in Zenica". Organizatori Auto klub "Ze-tuning" već četvrtu godinu odlučuju svom gradu pokloniti ovaj jedinstveni događaj, a na koji se prijavilo oko 50 učesnika.

Kako ističu organizatori, učesnici će se takmičiti u stylingu, mjerenju jačine muzike, takozvanom Db dragu i brojnim drugim disciplinama. Nakon višemjesečnih priprema kako bi sutra sve bilo na nivou, danas se na sportskim terenima Kamberovića polja vrše najsitnije radnje kako bi ovaj događaj, koji ima za cilj pokazati da se ipak može uživati u ovom "sportu" bez ugrožavanja vlastitog ali i tuđih života, sutra protekao bez problema.

Brojna zenička javnost također je pokazala odlično interesovanje, stoga će Kamberovića polje biti prepuno svih onih koji uživaju u događajima ovog tipa, a brojni takmičari nastojat će ostvariti što bolje rezultate kako bi osvojili neku od predviđenih nagrada.

- Ove godine naši posjetioci moći će uživati u gledanju raznih vrsta takmičenja, ekskluzivnih automobila poput old-timera i raznih džipova. Događaj je na programu sutra sa početkom u 9 sati, ove godine na novoj lokaciji i to sportskim terenima Kamberovića polja gdje očekujemo veliki broj zeničke javnosti koja će doći i prisustvovati pravom spektaklu – poručili su iz Auto klub "Ze-tuning".