NOGOMET

Van Gaal: Nemam pojma gdje je Di Maria!

Argentinčev transfer u PSG bliži se kraju

(N. K.)

30.7.2015

Louis van Gaal rekao je da situacija oko Davida De Gee ne odgovara klubu i da golman možda želi otići iz Manchester Uniteda. On želi napustiti Englesku i otići u Real, iako je United čvrst da ga ne pušta, a Van Gaal je priznao da je ta saga problem za klub.

- Ova situacija nije dobra za De Geu, niti za klub - rekao je nakon poraza 2:0 od PSG-a.

Real nije ponudio koliko United traži, iako idućeg ljeta De Gea može otići bez odštete. Nakon cijele sapunice oko prelaska u Real, De Gea je branio protiv Barcelone i sada poluvrijeme protiv PSG-a, kada je požurio s linije kod Matuidijevog gola, ali kod Ibrahimovićeva nije mogao ništa.

Van Gaal je također priznao da nema pojma gdje je Angel Di Maria, dok se Argentinčev transfer u PSG bliži kraju. Di Maria se nije pojavio na pripremama 25. juna, a Van Gaal je potvrdio da se nije pojavio na letu za San Jose, kako je bilo planirano.

No, Parisov trener Laurent Blanc otkrio je da su pregovori pri kraju.

- Manchester United i Paris SG dva su velika kluba i pregovori mogu biti komplicirani, ali bliže se kraju - rekao je Blanc.

Di Mariju je United kupio za rekordnih 75 miliona eura od Reala prošloga ljeta, ali se nije prilagodio i odigrao je samo 20 utakmica u prvom sastavu.