GLOBUS

Policija istražuje da li je mrtva djevojčica iz kovčega nestala Madeleine McCann

Nakon pronalaska tijela uz autocestu u Australiji

(Am. K.)

28.7.2015

Uz autocestu u Australiji pronađen je kovčeg u kojem su bile kosti djevojčice koja je ubijena 2007. godine, odnosno kada je bila stara između dvije i četiri godine

Britanska policija nije isključila mogućnost da je djevojčica koja je pronađena mrtva u koferu uz autocestu u Australiji Madeleine McCann, piše Mirror.

Podsjećamo, u blizini Adelaidea pronađen je kovčeg u kojem  je bio kostur curice koja je ubijena. Dijete je ubijeno 2007. godine. Te je godine, podsjetimo, nestala malena Madeleine. Policija je također utvrdila da je djevojčica bila stara između dvije i četiri godine kada je ubijena.

Madeleine je imala tri godine kada je nestala.

madeleine

Madeleine McCann: Nestala 2007. godine

Ipak, australijska policija smatra da su male šanse da je djevojčica nestala Madeleine. U koferu je pronađena i odjeća te baletna haljinica. Policija tvrdi da se ona ne poklapa s nestalom Britankom.

Osim toga Madeleine je nestala u Portugalu pa je pitanje kako bi njezini ostaci stigli do Australije.

Ipak, policija i privatni detektivi su proteklih godina istraživali nekoliko Australaca koji su navodno bili umiješani u slučaj. Također, britanska policija je ispitivala Rodericka MacDonalda, pedofila koji je u zatvoru na Malti. On je bio u Algarveu (resort u kojem je Madeleine bila s obitelji) kada je Britanka nestala. MacDonald je ranije bio u zatvoru u Australiji zbog napada na curicu (8).