LIFESTYLE

Lav voli seks u prirodi, Djevica vezanje, Škorpion dominaciju

Seksi horoskop

(N. K.)

28.7.2015

Ovan je ljubitelj adrenalinskog seksa

Strastveni pripadnici ovog znaka najveće zadovoljstvo pronalaze u surovom i seksu s puno adrenalina. Dok vode ljubav, obično ih čuje cijelo susjedstvo, a najveći fetiši su im seks u vodi - bilo pod tušem ili u moru, neobične lokacije poput lifta ili uskog WC-a, kao i sado-mazo igre koje uključuju hrvanje, povlačenje za kosu te lupanje po guzi i ugrize.

Bik obožava lizati šlag i čokoladu s partnera

Za pripadnike ovog znaka seks je vrhunski spoj svih najboljih užitaka, pa u njega uključuju afrodizijake poput šlaga, čokolade, vina i kockica leda s kojima se igraju. Dugi i mokri poljupci, toplo-hladne igrice i detaljno oblizivanje partnerova tijela te fiksacije i razne izvedenice oralnog seksa njihovi su omiljeni fetiši.

Blizanci uživaju u seks-igračkama

Zaigrana priroda ovih znakova dolazi do izražaja i u postelji. Vibratori, lisice, kuglice i druga pomagala nisu nepoznanice znatiželjnim Blizancima koji se svim silama trude da seks s njima bude i ostane neponovljivo iskustvo. Nemaju određen fetiš, već svoje zanimanje mijenjaju svakih nekoliko mjeseci.

Senzualni Rak obožava podražaj na koži

Za Rakove je seks prije svega emocionalno i senzulano iskustvo, a fiksacija su im bradavice i duga predigra s puno dodira. Omiljeni fetiši uključuju kožnate kostime, korzete, pa i bičeve. Vole i preoblačenja, pa će rado sudjelovati u igri konobarice, tajnice, medicinske sestre i sličnih likova. 

Lav je ljubitelj egzibicionizma

Seks na otvorenom u kojem netko može svakog trena naići ono je što najviše uzbuđuje pripadnike ovog znaka. Seks na plaži ili u moru za vrijeme dana, nepristojni dodiri ispod stola za kojim sjedi cijelo društvo. Omiljeni fetiši im je striptiz.

Djevica voli biti podčinjena

Iako u životu vole osjećaj kontrole, u seksu s pripadnicima ovog znaka se stvari okreću. Omiljen im je fetiš uloga podčinjenog seksualnog roba koji trpi samovolju svog gospodara. Uže, lisice, kravate ili svilene marame, sve može poslužiti svrsi.

Vagi je guza najveći fetiš

Pripadnici ovog znaka u seksu su poput Blizanaca vrlo zaigrani, a nije im strano igranje raznih uloga te razgovor s partnerom o ostvarivanju fantazija. Ipak, guza im je omiljen dio tijela oko kojeg se koncentira njihovo uzbuđenje, pa ju vole gristi, pljeskati i masirati, kao i da se to isto i njima radi.

Škorpion voli "mračan" seks

Pripadnici ovog znaka imaju izuzetno naglašen libido, a obožavaju seks s povezom. Također, fetiši su im i druge mračne igrice dominacije, a što se više seksaju, to više seksa žele. Tada će isprobati sve poze koje su im zamislive, kao i moguće lokacije za seks.

Strijelac je prvak seksa na otvorenom

Pustolovina je srednje ime pripadnika ovog znaka, a zbog iznenadnog poriva oni su prvi koji će se zaustaviti pokraj autoceste i baciti u grmlje. Također, obožavaju seks u avionima i na brodovima, šatoru ili otvorenom parku. Nije im potrebna posebna odjeća kako bi se uzbudili, više ih pali "dirty talk".

Jarac će sve probati jednom, a vole dominirati

Naizgled hladnije prirode, pripadnici ovog znaka u krevetu su veliki entuzijasti i istraživači te bi rado isprobali sve vrste igrica i fetiša barem jednom. Od seksa u troje, seksa na visini do igranja raznih uloga, nema toga što njih ne uzbuđuje. Spontani i otvoreni u seksu, uvijek će se rado vraćati provjerenim pozama u kojima oni dominiraju.

Vodolija mašta o grupnom seksu

Cyber seks, seksi chat, telefonski seks i drugi oblici "seksa na daljinu" nisu nepoznanica pripadnicima ovog znaka. Ipak, jedan od njihovih najvećih fetiša je grupni seks, bilo u muškoj ili ženskoj kombinaciji. Poznati su po sklonosti perverzijama, a traže partnera uz kojeg se neće osjećati nastrano zbog toga, piše 24sata.hr.

Ribe vole stopala, mrežaste čarape i štikle

Najveći fetiš pripadnika ovog znaka su stopala kao erogena zona i sve povezano s njima - od masaže do seksi obuće. Vrlo su maštoviti u krevetu, pa su skloni i voajerizmu te snimanju seksa.