BIH

Dodikova snaha Ivana spremna: Evo kako izgleda u vjenčanici

Procurila fotka uoči vjenčanja

(A. Vr.)

18.7.2015

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija Ivane, buduće snahe predsjednika RS Milorada Dodika.

Na fotografiji je Ivana našminkana i u vjenčanici spremna za veliko svadbeno veselje.

Svadba Igora i Ivane biće održana u luksuznom šatoru, na porodičnom imanju u Bakincima kod Laktaša, a počela je u 17.30.

55aa69c6-03bc-429b-9f4f-25600a0a0a6d-ivana-dodik-vjencanica-2-previeworg

Podsjetimo, Dodikovi će slaviti dva dana, a drugog dana ugostiće još oko 300 zvanica! Među zvanicama će biti brojne poznate ličnosti iz svijeta politike, estrade, biznisa, umjetnosti i sporta, a za muziku će biti zaduženi "Alegro bend" i Aco Pejović. 

Imanje na kojem će biti održana svadba Nakon sječenja torte slavlje će uljepšati Ceca Ražnatović i Miroslav Ilić, koje je Dodik pozvao kao goste jer su njegovi omiljeni pjevači.

Ceca i Miroslav su spremili koverte sa novcem za mladence, ali i poseban repertoar.

- Putujem kod Dodika na veselje i ne sumnjam da će biti veselo, jer je on meraklija i veseljak. Dugogodišnji smo prijatelji i pozvao me je prije svega kao gosta, a naravno da ću i zapjevati da bih doprinio atmosferi. Njegove omiljene pjesme su "Naljutićeš me ti" i "Božanstvena ženo", sigurno ću ih otpjevati tada - rekao je Ilić.

S obzirom na to da se Ceca na većini svadbi uhvatila mikrofona iako je bila gošća, očekuje se da će i na vjenčanju Dodikovog sina zapjevati.