REGION

AVION IZ BEOGRADA POLETIO ZA LONDON Problem napravio iPod, a ne bomba kako se mislilo!

Drama na letu iz Istanbula za London

Autor:(Am. K.)

6.7.2015

21. 30 Avion je poletio za London oko 21.17 sati! Naime, posada je tokom leta uočila sumnjivi iPod i zatražila je da se javi putnik koji je vlasnik i pošto se niko nije javio, avion je prinudno sletio na beogradski aerodrom Nikola Tesla. Odmah po slijetanju putnici su evakuisani. Stručne službe pregledale su avion i dale “zeleno svijetlo” za nastavak leta.

21:20 Avion Turkish Airlines prinudno je sletio na Aerodrom u Beograd. No, kako prenosi Tanjug,  problem napravio iPod, a ne bomba kako se mislilo. Navodno posada je tokom leta uočila sumnjivi iPod i zatražila je da se javi putnik koji je vlasnik i pošto se niko nije javio, avion je prinudno sletio na beogradski aerodrom Nikola Tesla. Odmah po slijetanju putnici su evakuisani. Stručne službe pregledale su avion i dale “zeleno svijetlo” za nastavak leta.

21:13  Avion na letu iz Istanbula za London sletio je u Beograd. Avion je evakuisan traži se bomba.

21:01 Avion na letu iz Istanbula za London, strane aviokompanije, prinudno će sletjeti na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, zbog sumnjivog predmeta u avionu, prenosi Kurir.

Kontradiverzione ekipe MUP-a Srbije očekuju letjelicu. Za sada se pretpostavlja da je riječ o dojavi da je u avionu bomba!