BIH

SPORTSKI GRAD Brojni Zeničani uživaju na Kamberovića polju

Zenički sportisti uživaju u nogometu, košarci, tenisu

D. Pa.

5.7.2015

Da grad Zenica sa razlogom nosi epitet sportskog grada pokazatelj su brojni sportski rekreativci, a koji na sportsko-rekreativnom kompleksu Kamberovića polje uživaju u brojnim sportovima.

Iako vladaju ogromne vrućine, najvjerniji ljubitelji sporta svakodnevno uživaju u nogometu, košarci, tenisu i drugim sportskim aktivnostima koje pruža Kamberovića polje kojim se Zeničani ponose.

Tako na ovom sportskom kompleksu svakodnevno boravi veliki broj Zeničana, a osim što je idealno za bavljenje sportom i oni najmlađi bivaju najsigurniji upravo na "zelenilo" i terenima Kamberovića polja. Sve veći broj zeničke javnosti iz dana u dan dolazi kako bi se rekrativno bavili sportom, uživali u ugodnoj vožnji biciklom, ali i oni najmlađi također uživaju u druženju sa svojim vršnjacima.

Naše ekipe zabilježile su interesantne fotografije, a koje najbolje preslikavaju kako izgleda Kamberovića polje u poslijepodnevnim satima koje sve više postaje omiljeno mjesto za "ubijanje" vremena svih Zeničana i Zeničanki.