LJEPOTA I MODA

Super make up trikovi koje možeš raditi s korektorom

Proizvoda koje gotovo svaka žena ima u svojoj torbici

J. Be.

2.7.2015

Ako ti je ljeti cilj sadržaj svoje kozmetičke torbice svesti na minimum, ovi odlični trikovi s korektorom će te oduševiti.

Korektor je jedan od onih proizvoda koje gotovo svaka žena ima u svojoj torbici, a zahvaljujući zgodnim pakiovanjima, možeš ga bez problema nositi i na posao, i na putovanje i na vrući sastanak, kako bi u zadnjem trenu popravila male nedostatke.

Vjerujemo da ga do sada koristiš uglavnom za podočnjake i prištiće, no jesi li znala da njime možeš i...

...VIZUALNO POVEĆATI USNE

Nakon što naneseš ruž ili sjaj za usne, tanku crtu korektora nanesi iznad "Kupidovog luka", a zatim prst umoči u korektor i lagano nanesi na sredinu donje usne. To će tvoje usne u trenu učiniti vizualno punijima, bez neprirodnog obrubljivanja olovkom.

...KORISTITI UMJESTO PUDERA

Ako imaš poprilično čistu kožu, za vrijeme toplijih dana zaboravi na puder i koristi korektor. Nakon nanošenja hidratantne kreme pričekaj pola minute, a zatim na lice nanesi par crta korektorom. Lagano razmaži prstima i to je to!

...FIKSIRATI SJENILO

Ako nemaš bazu za sjenu, na kapke prvo nanesi korektor, a tek potom ostalu šminku. Sjena i tuš neće se razlijevati, a ti ćeš cijeli dan izgledati savršeno.

...FIKSIRATI KREMASTO RUMENILO

Kremasta rumenila su zgodna, ali s lica brzo nestaju. Prije nanošenja rumenila, na obraze stavi malo korektora.

...UKLONITI SVE ZNAKOVE UMORA

I pritom ne mislimo samo na podočnjake. Ako si prehlađena ili ako izgledaš zaista umorno, nemoj zaboraviti nanijeti korektor oko nosnica - to će i licu osvježiti lice i ukloniti umoran izgled.