NOGOMET

NOGOMETAŠI TRAVNIKA Test promenada na Piroti

Trener Almir Memić provjerava pojedinačno stanje igrača

S. P.

1.7.2015

Nogometaši Travnika pripremaju se nekoliko dana na Piroti, gdje trener Almir Memić provjerava pojedinačno stanje igrača nakon ljetnog odmora.

Memiću su se odazvali skoro svi nogometaši iz protekle sezone, izuzev Elvisa Sadikovića koji je prešao u Vitez i Semira Musića koji trenutno traži angažman u Njemačkoj.

Vezirima su se priključili Alem Plakalo i tamnoputi Džeremi iz Sarajeva te Duško Radosavljević iz Slavije. S ekipom trenira i Neven Laštro, koji očekuje inostrani angažman ili će se vratiti na Pirotu.

Trener Memić će u test utakmici isprobati dvadesetak nogometaša iz obližnjih klubova, koji će imati priliku da se nametnu stručnom štabu.

- S pripremama smo krenuli uz malo zakašnjenje, ali vjeujem da ćemo ubrzo nadoknaditi propušteno. Zadovoljan sam odzivom nogometaša, ali ćemo se ipak morati pojačati. Potrebno nam je pet novih igrača koji će biti bolji od ovih koje sada imamo, dakle to moraju biti prava pojačanja. Radimo na tome i uvjeren sam da ćemo do polaska u Fojnicu imati jasnu situaciju oko sastava ekipe. Možda se na ovoj test provjeri pojavi i neki zanimljiv igrač iz nižeg ranga, kojeg bi smo priključili radu s ekipom - kazao je Selimović.