LJEPOTA I MODA

NEVJEROVATNO Slavne osobe koje se najviše vole šminkati same

Vizažisti njima nisu potrebni

(J.Be. )

28.6.2015


Veliki broj celebrity ljepotica najradije se prepušta stručnim rukama vizažista koji su u njihovim domovima skoro svaki dan, no neke slavne djevojke svoj make-up radije nanose same.

Portal Become Gorgeous donosi popis zvijezda koje se najviše vole šminkati same.

1. Gisele Bündchen

Čak i kada je u rukama profesionalnih vizažista, lijepa Gisele insistira da trepavice i obrve šminka sama.

2. Kate Middleton

Možda će vam ovo zvučati čudno, ali zgodna Kate za važne se prilike najčešće šminka sama! Lijepa brineta prije vjenčanja je prošla kurs kod profi vizažista kako bi naučila sve tajne zanata. Sama se šminkala za zaručničke fotke i brojne druge prilike.

3. Blake Lively

Dugonoga plavuša obožava sama praviti frizure i šminkati se za važne premijere, a sve što zna, naučila je iz YouTube tutorijala.

4. Gwen Stefani

Plavokosa pjevačica ima strah od vizažista jer se na početku karijere nekoliko puta opekla. Ako baš mora, prepušta se stručnim rukama ljudi u koje ima povjerenje, no sasvim je sretna i kad se u potpunosti našminka sama.

5. Shakira

Shakira se voli šminkati sama pa čak i za važne koncerte. Za Yahoo! je otkrila zašto rijetko surađuje s vizažistima: "Dobra sam. Jeftina sam. Brza sam."

6. Michelle Obama

Baš kao i Kate Middleton, i Michelle je naučila sve važne trikove od profesionalnog vizažista i sada se za velik broj pojavljivanja u javnosti šminka sama.