CRNA HRONIKA

Prepoznajete li pljačkaše iz poslovnice Media Marketa u Sarajevu?

Trojica muškaraca su učestovala u krađi

Autor:A. Vr.

28.6.2015

U poslovnici Media Marketa, koja se nalazi u ulici Milana Preloga u sarajevskom naselju Hrasno, u srijedu 24.06.2015. godine oko 18.30 sati ukraden je tablet marke "GOCLEVER TAB T76GPS TV" u vrijednosti 249.00KM.

Krađa je ustanovljena i prijavljena tek nešto kasnije, a pregledom snimka videonadzora ustanovljeno je kako je do nje i došlo. 

Naime, trojica muškaraca su učestovala u pljački. Dvojica pljačkaša su se nalazila unutar poslovnice Media Marketa, a jedan se se nalazio van objekta, te je čuvao stražu.

Pljačka je prijavljena policijskoj stanici Novi Grad, te je predan snimak nadzornih kamera, a iz policije su kazali da se radi na pronalasku počinilaca.

mmhrasno-dyndns-org-01-2015062516342313

Inače, Media Market d.o.o. je osnovana 2004. godine u Sarajevu. Primarna djelatnost kompanije je uvoz, prodaja i servis novih i korištenih računara, računarske opreme i fiskalnih uređaja.

Pogledajte video i uvjerite se sami kako je ukraden tablet u poslovnici Media Marketa u sarajevskom naselju Hrasno, a ukoliko prepoznate pljačkaše, molimo vas da o tome obavijestite najbližu policijsku stanicu:

 
 
Trenutak krađe možete vidjeti na 1:17 minuti snimka.