BIH

ZENIČANIN RASPLAKAO DJEVOJKU Grafitom na mostu izjavio vječnu ljubav

Grafit "Moja Saro, takve kao ti se vole vječno" plijeni pažnju prolaznika

D. PAŠALIĆ

27.6.2015

Da prava ljubav ne poznaje granice još jednom su dokazali romantični Zeničani, a koji jedni druge u posljednje vrijeme sve češće inspirišu da svoju ljepšu polovinu iznenade različitim gestama.

Tako je i ove subote na mostu kod Lamele osvanu grafit koji je, baš kao i svaki do sada, izazvao pažnju prolaznika, a naročito su se zanimali ko je romantični Zeničanin i kako je njegova djevojka Sara reagovala na ovaj čin?!

Kako je kazao za "Avazov" portal romantični Yahya Ben Salem, svojoj djevojci Sari odlučio je uraditi nešto ovakvo budući da zna koliko ga iskreno voli, a da je ljubav obostrana dokaz je i grafit sa natpisom "Moja Saro, takve kao ti se vole vječno".

grafit2

Pojašnjava kako su mu u ovoj ideji pomogli njegovi prijatelji, a da je njegova djevojka pokazala više nego pozitivne impresije ugledavši kako se na mostu nalazi javna poruka ljubavi posvećena upravo njoj.

- U neposrednoj blizini mosta dočekao sam je sa buketom ruža, potom su moji prijatelji na moj znak spustili grafit nakon čega je ona ostala fascinirana. Reakcija je bila više nego odlična, a suze radosnice govore kako sam uspio u svojoj namjeri - dodao je Salem.

grafit3