BIH

Udala se najljepša hercegovačka manekenka

Božena Jelčić rekla da Igoru Lazareviću

M. H.

27.6.2015

Bosanskohercegovačka manekenka s uspješnom internacionalnom karijerom Božena Jelčić, koja je porijeklom iz Čapljine, 20. juna izgovorila je sudbonosno da svom izabraniku Igoru Lazareviću, privatnom poduzetniku u Njemačkoj, s kojim je godinama u ljubavnoj vezi.

Par ima sina Davida i duže vrijeme žive u Minhenu, gdje Božena radi kao model za agencije "Munich Models GMBH" i "NEXT Models Milan".

Ceremonija vjenčanja održana je u Beogradu, u hotelu "Hyatt", a nekoliko fotografija sa svadbe Božena je ovih dana podijelila i na svom Instagram profilu, koji prati više od 80.000 osoba.

- Neopisivo smo sretni zbog naše Božene. Bili smo svi iz familije na svadbi koja je bila prelijepa. Sve je proteklo u najboljem redu. Božena je nosila prelijepu vjenčanicu - kazala nam je u telefonskom razgovoru Boženina majka Branka, dodavši da njena kćerka planira u avgustu, tokom ljetnog odmora, posjetiti rodno mjesto.

Na vjenčanju ovog para pjevali su Vlado Georgiev, Nikola Rokvić te još neki muzičari.

Brojne naslovnice

Lice atraktivne Hercegovke, koja je 2006. godine kao Miss Earth BiH bila predstavnica naše zemlje na izboru za Miss planete Zemlje, do sada je krasilo naslovnice brojnih svjetskih časopisa. Nosila je revije i radila kampanje za brojne modne kuće.