Investirao 5.000 eura

Pogledajte kako je ovaj čovjek za manje od 2 mjeseca zaradio više od 2.000 eura trgujući na svjetskoj berzi od svoje kuće

Objavljeno: 24. 06. 2015 - 09:26 Novosti » Promo A A A Times Arial
Pogledajte kako je ovaj čovjek za manje od 2 mjeseca zaradio više od 2.000 eura trgujući na svjetskoj berzi od svoje kuće
Avaz (Tomislav Rogić)

Tomislav Rogić iz Banja Luke (BiH), je dio svoj slobodnog vremena posvetio jednom savremenom načinu zarađivanja novca koji mu već dva mjeseca obezbjeđuje konstantan prihod.  On trguje na svjetskoj berzi preko interneta putem svog laptopa ili mobilnog telefona kada je u pokretu.

"Vidio sam jednu reklamu na internetu za FXLider, malo me je zaintrigiralo, pročitao sam nešto o tome i poslao im jedan mail . Vrlo brzo su mi odgovorili. Moje prvo pitanje je bilo čime se trguje i šta je najprofitabilnije, na osnovu čega sam se opredjelio za naftu’, kaže Rogić.

Za  manje od 2 mjeseca, Tomislav Rogić je na investiranih 5.000 eura ostvario profit od 2.182 eura trgujući cijenom nafte na svjetskoj berzi.

"Uložio sam 5.000 eura i za ova dva mjeseca napravio profit od nešto više od 2.000 eura. Sav profit koji sam ostvario do sada sam podigao, on je uplaćen na moj račun, a moj uloženi novac, plus bonus koji sam dobio od FXLider-a i dalje stoje na mom računu za trgovanje", kaže Rogić.

Svim čitaocima Avaza, koji žele da se oprobaju i iskuse trgovanje na svjetskoj berzi, FXLider daje 50€ namenjenih za trgovanje na jedinoj berzi na kojoj možete zaraditi i kada cijene rastu ali i kada cene padaju.

Prijavite se ovdje i uzmite 50€ za trgovanje.

FXLider ima ekskluzivnu saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u Ujedinjenom Kraljevstvu od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Pored dole navedenog odricanja od odgovornosti, ovaj materijal ne predstavlja ponudu, ili zahtev za izvršenje transakcije bilo kojim finansijskim instrumentom. Društvo Fortrade ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu koja može biti sačinjena od ovih komentara ili za posljedice koje proizilaze iz njih. Ne daju se nikakve izjave niti garancije za tačnost i potpunost informacija.

Shodno tome, svako lice postupa u tom smislu u potpunosti na sopstveni rizik. Svako obezbjeđeno istraživanje, ne uzima u obzir specifične investicione ciljeve, finansijsku situaciju i potrebe određene osobe koja može da ga primi.

Ono nije sastavljeno u skladu sa zakonskim zahtjevima, osmišljen da promoviše nezavisnost investicionog istraživanja, kao takvog.Autor: PR tekst
Preporučujemo vam