REGION

HIT VIDEO Evo kako srbijanski policajac naplaćuje Amerikancu kaznu, dok Nijemac prevodi!

Smijeha nakon pregledavanja ovog videa neće nedostajati

(A. Vr.)

3.6.2015

Nakon što su jedan Amerikanac po imenu Jael i Nijemac bili u obilasku Liberlanda s još tri prijatelja, prolazili su kroz Srbiju gdje ih je policija zaustavila s namjerom da im naplati kaznu.

Međutim, možete li da zamislite kakva je rasprava između Amerikanca koji ne zna srbijanski, policajca koji ne zna engleski i Nijemca koji prevodi?

Tako, na primjer u drugom minutu videa, policajac počinje da viče na vozača jer ovaj nije imao dovoljno para za propisanu kaznu i ubrzo odlazi do službenog vozila sa strančevim pasošem kako bi mogao da mu napiše kaznu, prenosi Telegraf.rs.

- Halo bre, imaš li ti da platiš ili ne? – prodrao se policajac na stranca koji mu je odgovorio:

- Zar ovo nije dovoljno? Ja neću da izađem iz kola – odgovorio mu je mladić.

Kao da već čitava situacija nije dovoljno smiješna, u četvrtom minutu snimka policajac ponovo prilazi vozilu kako bi Jaela upitao za adresu stanovanja (inače čovjek je iz Majamija), da bi mogao da mu napiše kaznu i pošaljem putem pošte!? Zatim ga je ponovo pozvao da priđe njihovom službenom vozilu, što je ovaj ponovo odbio.

U narednih nekoliko minuta konstantno su se raspravljali oko toga da li će Jael priđe policijskom automobilu, što je on uporno odbijao, pa je u jednom momentu njegovom vozilu prišla žena policajac, što je sve muškarce u kolima obradovalo.

Žena koja zna engleski jezik je objasnila da je čitav problem izbio oko toga što on zapravo nema dovoljno novca u dinarima da plati kaznu, već je jedan dio kazne dao u dinarima, dok je drugi u eurima, što je policajac morao da vrati.

Na kraju, njemu je rečeno da ukoliko ne želi da plati kaznu na licu mjesta, mora da ode u Suboticu, i da ih tamo sačeka, jer oni svoju smjenu završavaju za sat vremena, a u protivnom, odnosno ukoliko ne plati kaznu, pasoš će mu biti oduzet na pet dana i neće moći da napusti Srbiju.

Pogledajte cijeli ovaj urnebesan video snimak koji će vas sigurno nasmijati do suza: