LIFESTYLE

NIKAD NEĆE OVO ZABORAVITI Uhvatio pogrešnu ženu za stražnjicu, pa dobio batine kao nikad ranije

Mislio da se radi o bespomoćnim ženama

(Al. Ti.)

2.6.2015

Leslie Smith i Heather Clark su UFC ratnice koje su ispred jednog noćnog kluba u San Franciscu pretukle muškarca koji je njihovu prijateljicu seksualno napastovao.

Vijest je u javnost objavila škola mješovitih borilačkih veština Cezar Gracije.

"Šljam je odlučio seksualno napastovati djevojke. Ono što nisu znali je da su među njima dvije MMA devojke koje se trenutno bore u UFC-u. Muškarac je jednu od njih odlučio uhvatiti za zadnjicu, a ona se okrenula prema Leslie i rekla: "Ovaj tip me uhvatio za gu...., stoji u objavi.

"Leslie je čovjeku prišla i rekla mu: 'Hej, ne možeš to raditi', na šta je ovaj odgovorio: 'Je.. se, mogu raditi što želim".

U tom trenutku muškarac je pljunuo Leslie u lice i zamahnuo kao da će je udariti šakom u lice, očito misleći da je to bespomoćna žena. Leslie je izbjegla udarac i srušila ga na pod. Bacila ga je na leđa i počela ga daviti, ali je onda odlučila da treba nekoliko udaraca laktom i šakom kako bi naučio lekciju", nastavlja se u objavi na društvenoj mreži.

"Muškarac je u nemoći protiv boljeg suparnika očajnički uhvatio Leslie za kosu boreći se poput djevojke. Potom je uskočila Lesliena prijateljica i trening partnerka Misha Tate, UFC ratnica Heather Clark. Ona ga je bez pardona udarila nogom u međunožje. Leslie je opet došla u nadmoćnu poziciju počevši ga udarati laktom. Tada je počeo vikati da mu je žao i da ih poštuje. U tom trenutku Leslie ga je pustila i dozvolila mu da ustane i ode. On je otišao naučivši lekciju". 

Kasnije se i Smithova oglasila o incidentu.

"Sumnjala bih u sebe i svoju procjenu da sam bila pod dejstvom alkohola, ali nisam. Izbjegla bih nasilje da sam mogla, ali morala sam tom čovjeku reći da guz... moje prijateljice nije javno vlasništvo. Osjećam kao da sam bila na granici između moje politike nenasilja i vjerovanja u nešto što je ispravno", objasnila je ona.