LIFESTYLE

LEZBIJKA SAVJETUJE Muškarci, evo kako ćete zadovoljiti ženu u seksu

Spisateljica Ali Adler

(Mi. K.)

2.6.2015

Spisateljica popularnih seriji poput "Family Guy", "Supergirl" i "Glee", Ali Adler koja je deklarirana lezbijka, odlučila je izdati mali savjetnik muškarcima kojima će usrećiti žene.

U svojoj duhovitoj i vrlo iskrenoj knjizi "Kako po....ti ženu" odlučila je otvoreno progovoriti o seksualnosti i tajni ženskog užitka, prenosi "The Independent".

- Muškarci masturbiraju puno većom brzinom nego što to čine žene, a to isto primjenjuju u seksu. Da bi zadovoljili ženu, trebaju usporiti - kaže Adler, a prenosi "24 sata hr".

lez-1

Ovo su neki od savjeta iz knjige:

- Ključ kraljevstva vagine je slušanje žene. To je ponekad najteža stvar na svijetu, no samo treba slušati ženu. Ne zamišljajte svoj penis kao odvijač, već kao mikrofon. Žene vole seks, no ako se loše osjećamo, ništa od seksa...

- Poljubac je generalna proba seksa te puno toga otkriva. Ako je poljubac preslinav, monoton ili samo odbojan, stvari neće ići dalje od toga... Nemojte uskakati ženi u usta, vaš jezik nije rover na Marsu, nije uređaj za istraživanje koji treba donijeti uzroke ženine sline natrag u NASA-u.

- Ponekad ženama nesigurnost oko fizičkih mana i razna ograničenja ne dopuštaju da se opuste. Ovdje vi nastupate - nakon što se spustite dolje, morate se ponašati kao da je njena vagina najbolja stvar koju ste ikad pomirisali, okusili, vidjeli te je privilegija biti joj blizu...