BIZNIS

BAHCECI CENTAR Otvorena nova klinika u Sarajevu vrijedna 1,5 miliona KM

Klinika za ginekologiju, neplodnost i vantjelesnu oplodnju

Mi. K.

29.5.2015

Centar za ginekologiju, neplodnost i vantjelesnu oplodnju "Bahceci" nastavlja s pružanjem usluga na novoj lokaciji u ulici Hamdije Kreševljakovića 57 u Sarajevu u novootvorenoj klinici, čija vrijednost se procjenjuje na 1,5 miliona maraka.

Potvrdio je to Irfan Lazović, izvršni direktor "Bahceci BiH IVF Centra", na danjašnjoj konferenciji za novinare te pozvao sve parove koji imaju problem s oplodnjom da se u naredne dvije sedmice jave na kliniku i obave besplatne preglede.

- Novu kliniku otvaramo na treću godišnjicu "Bahceci centra" u BiH. Klinika posjeduje četiri jednokrevetne i jednu trokrevetnu sobu. Pored stručnog kadra, "Bahceci" posjeduje operativnu salu, embriološki laboratorij, tri ordinacije za pregled pacijenata i čekaonicu koja se nalazi unutar i van klinike - kazao je Lazović.

Povećanjem kapaciteta "Bahceci centar" u mogućnosti je da svojim pacijentima, parovima koji se součavaju s problemom bračne neplodnosti pruže još kvalitetniju uslugu.

Hamdi Bahceci direktor Grupacije "Bahceci" napomenuo je da trenutno broje devet centara u šest zemalja, te da su ukupno pomogli rođenje više od 20.000 beba. Samo u BiH, za tri godine postojanja, pomogli su 150 parova da postanu sretni roditelji, više od 200 zdravih beba.

- "Bahceci BiH IVF Centar" je na usluzi svojim pacijentima od 2012. godine kao šesti centar "Bahceci zdravstvene grupe".