NOGOMET

Španci tvrde: Mandžukić je otišao i više neće nositi dres Atletica

Dres Atletica, piše isti izvor, više neće navući

Autor:(A. Vr.)

26.5.2015


Atletico ide u remont svog napada, jer Diego Simeone će vjerovatno ostati bez oba pojačanja koja su stigla prošlog ljeta.

Dok će za Francuzom Antoineom Griezmannom i te kako žaliti, jer se odlično uklopio u Atletico postigavši 22 pogotka u prvenstvu, za Marijom Mandžukićem neće baš toliko.

U medijima se kao novi klubovi francuskog napadača spominju Bayern i Chelsea. I Mourinho i Guardiola su navodno zaljubljeni u ovog nogometaša, ali postoji problem koji se zove odštetna klauzula koja iznosi 65 miliona eura. Vidjet ćemo hoće li netko baš toliko izdvojiti ili će Atčetico spustiti cijenu.

Izgledniji je, ipak, odlazak Marija Mandžukića. AS mu već traži nasljednik i piše kako je uoči okupljanja reprezentacije Mario otišao na odmor. Dres Atletica, piše isti izvor, više neće navući.

Kao nove destinacije najviše se spominju Monaco, Wolfsburg i odnedavno - Milan. Adriano Galliani je pokrenuo lavinu kada je rekao kako u Madridu živi i Mandžukić, pa ne znači da tamo ide kako bi pokušao nagovoriti Ancelottija za povratak.

Kao nasljednici su isključeni Falcao, Cavani i Higuain. Spominje se Simeoneova 'stara ljubav' Vietto iz Villareala.

Tu je i najbolji strijelac Francuske Alexandre Lacazette, a pojavilo se i ime napadača Aston Ville Cristiana Bentekea. U igri su navodno i Icardi te Ciro Immobile.