BIH

TREBINJE Đak generacije Centra srednjih škola Miloš Lučić

Trebinje sinoć ispratilo još jednu generaciju učenika

P. M.

26.5.2015

Trebinje je sinoć ispratilo još jednu generaciju učenika Centra srednjih škola. Od škole, do hotela "Leotar” prošetalo je 140 maturanata svih smjerova ove vaspitno-obrazovne ustanove.

Za đaka generacije proglašen je Miloš Lučić, koji je po tradici predvodio svečanu povorku, za ovu priliku obučen u odoru plemićkih staleža iz davno minulih vremena.

- Uvijek sam se trudio da budem poseban i svoj, tako je i večeras - kazao je Miloš i dodao da je Ekonomsku školu upisao zato da bi mogao da se bavi i nekim drugim stvariima, jer su mu rekli i da je Ekonomska manje zahtjevna od Gimnazije.

- Ovo priznanje posvetio sam svojim roditeljima i prijateljima, koji su me od početka podržavali. Drago mi je što su moji profesori i prijatelji imali sluha i što su prepoznali sav moj trud. Nisam imao nekih ambicija kada sam upisivao ovu školu. Bavim se i glumom i slikarstvom - rekao je Miloš.

Kako je naveo, školovanje će pamtiti po drugarstvu, ali i dobrim profesorima koji su ih osim gradiva naučili i neke ljudske vrijednosti.

Na pitanje šta će dalje, odgovara da će u Beograd ili Novi Sad.

- Svakako će biti neki fakultet usmjeren na umjetnost, a moj san je da to bude gluma, ako uspijem - dodao je Miloš.