LIFESTYLE

Promašaji kod "'upucavanja" koje radi svaka žena

Gafovi u komunikaciji mogu narušiti flert

(Dž. Č.)

25.5.2015

Kad su u top zavodničkoj formi i "naoružane" samopouzdanjem žene mogu frajera "baciti na koljena" jednostavnim pogledom ili osmijehom. Ali kada su mišići za flert nedovoljno izvježbani, događaju se klasični gafovi u komunikaciji. Provjerite jeste li i vi napravili ovih sedam grešaka u nekoj fazi svojeg ljubavnog života, prenosi Zadovoljna.

1. Neprestano kikotanje 

Muškarci vole kada se smijemo njihovim šalama, ali ako šale nisu smiješne, ili ako se potencijalni odabranik uopće ne trudi biti smiješan, kikotanje će biti dočekano s nevjericom. Također, dugotrajno smijanje, bez obzira na spol, je gesta koja graniči s psihičkom nestabilnošću. 

2. Gledanje bez treptanja 

Muškarci žele biti doživljeni i kao zanimljivi sugovornici koji znaju pametno govoriti o širokom rasponu tema. Pozorno slušanje je uvijek velik plus u privlačenju njegove pažnje, ali bonus poeni se smanjuju ako to činite s intenzivnim pogledom na licu i bez treptanja, pri čemu se oči pretvaraju u dva ogromna "tanjira". 

3. Hvaljenje potencijalnim osvajanjima 

Muškarac se voli osjećati kao lovac koji je "upecao" najbolju damu za sebe zahvaljujući vlastitim sposobnostima. On definitivno ne želi čuti ko je sve zainteresiran za vas i s kim biste sve mogli biti kada biste to željeli, niti će ga takav razgovor privući. 

4. Laganje 

Nema ništa loše ako malo "preuveličate" svoju oduševljenost njegovim najdražim bendom, ali ako nikada niste čuli za njegovog omiljenog pjevača, redatelja ili književnika, a pravite se da ih obožavate, laž će prije ili kasnije isplivati na površinu. Započeti vezu laganjem totalni je gaf u zavodničkoj igri. 

5. "Opsjedanje" (na društvenim mrežama) 

Susreli ste se u njegovom omiljenom kafiću, parku ili noćnom klubu i pravite se da je sve stvar slučajnosti? On će povjerovati toj priči jednom ili dvaput, ali ako se planirano susrećete non-stop u gradu mogli biste postići suprotan učinak od željenog. Suzdržite se i od digitalnog 'opsjedanja' na društvenim mrežama i lajkanja njegovog svakog posta ili fotografije. 

6. (Pretjerano) opuštanje uz alkohol 

Da bi uletjeli nekom frajeru, ponekad nam je potrebna tekuća hrabrost u vidu kakvog alkoholnog pića. Ali u želji da se opustimo, vrlo je lako pretjerati s pokojom čašicom previše. Nito ne voli razgovarati s osobom koja ne može kontrolirati svoj govor, geste i tijelo. 

7. Sramežljivost i ljubaznost 

Najveća greška u zavodničkim koracima je pretpostavljati da se nekome upucavate, a da druga strana uopće nije svjesna vaših pokušaja. Ovo je znak da ste previše sramežljivi, i da se vaša svaka rečenica doživljava tek kao puka ljubaznost. Potajno nadanje da će vam uletjeti bez ikakvog povoda, totalni je gaf flertanja.