BIH

Dvojica Zeničana javnom izjavom ljubavi oduševili svoje djevojke

Prolaznicima pažnju skrenuo novi poduhvat zaljubljenih mladića

D. Pa.

25.5.2015

Iako još uvijek cjelokupna bosanskohercegovačka javnost bruji o Zeničaninu koji je "upao" na proslavu maturske večeri svojoj djevojci, a potom je zaprosio, danas je zeničkim prolaznicima pažnju skrenuo novi poduhvat dvojice mladih Zeničana.

Naime, Haris i Kenan odlučili su svojim djevojkama još jednom kazali koliko ih vole, a budući da su tokom svog zabavljanja ljubav iskazivali na mnoge načine preostalo je, kako kažu, da učine nešto drugačije. Tako su i ova dvojica Zeničana odlučila da budu dio mnogobrojnih romantičnih duša iz Zenice, pa su svoje grafite putem kojih izjavljuju ljubav svojim djevojkama odlučili postaviti na most kod Lamele.

3

Foto: Avaz (Okačene ljubavne poruke na mostu)

Kenan je svojoj djevojci Fatimi već do sada na razne načine dokazao koliko je voli, ali ovaj put odlučio je otići korak dalje.

- Sa njom sam sretan i ispunjen, a što nije bio slučaj sa ranijim djevojkama. Svaki susret sa njom meni toliko uljepša dan, a ovim samo potvrđujem kako želim u svakom trenutku biti uz nju, te da ću svakodnevno tražiti načine kako bih je učinio sretnom i nasmijanom - kazao je zaljubljeni Zeničanin.

Ipak, Haris kaže kako se njegov život promijenio u potpunosti nakon što je upoznao svoju djevojku Ajlu, tako je ovaj gest sitnica kojom želi da joj pokaže koliko je voli?!

- Sada znam za ljubav, znam kako je voljeti i biti voljen, a sve to zahvaljujući njoj. Tako da želim svaki dan dokazivati neizmjernu ljubav prema njoj, čisto da zna kako sam ja danas, sutra i zauvijek tu za nju - kazao je Haris.