NOGOMET

Prodaja ulaznica za utakmicu BiH - Izrael počinje 1. juna

Sudret se igra 12. juna u Zenici, na stadionu "Bilino polje" od 20.45 sati

Fena

25.5.2015

 Prodaja ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu između nogometnih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Izraela počet će 1. juna u 9 sati. 

Utakmica je pobudila ogromno interesovanje navijača, a Nogometni savez BiH primio je veliki broj zahtjeva za rezervaciju ulaznica, koji prevazilazi mogućnosti stadona "Bilino polje".

Zbog limitiranog kapaciteta i sugurnosnih mjera, štampano je 10.500 ulaznica za prodaju, a cijene su 40 KM (tribina zapad), 30 KM (istok), 20 KM (jug i sjever).

Šest hiljada ulaznica bit će pušteno u prodaju putem poslovnica ovlaštene agencije "Centrotours". Jedna osoba moći će kupiti najviše dvije ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta i evidentoranje serijskih brojeva ulaznica. NSBiH će imati mogućnost elektronskog nadzora nad prodajom ulaznica kako bi preduzeo potrebne mjere u spornim slučajevima, saopćeno je iz Saveza. 

U neposrednoj prodaji je 4.500 rezervisanih ulaznica za potrebe igrača i stručnog štaba "A" reprezentacije, organizovane i registrovane navijačke grupe reprezentacije BiH, stručne štabove ostalih reprezentativnih selekcija, kantonalne i područne saveze, putem entitetskih saveza, klubovi Premijer lige BiH, članove organa i tijela NSBiH, zaslužne nogometne radnike i bivše reprezentativce, sponzore, organiei institucije državnog i entitetskog nivoa te administraciju Saveza.

Utakmica BiH - Izrael igra se 12. juna u Zenici, na stadionu "Bilino polje" od 20.45 sati.