LIFESTYLE

ROĐENA MAJKA JOJ JE OTELA DEČKA A onda je uradila nešto još 1.000 puta gore!

Cijeli svijet joj se raspao

Autor:(Mi. K.)

25.5.2015

Devetnaestogodišnja Heder Ford, nije ni sanjala da, kada bude rodila dijete, pored nje neće biti nikoga. A onda je cijeli njen svijet počeo da se raspada. 

Ona ima majku Helen, koja joj je uvijek bila podrška, a sjajno se slagala i sa svojim dečkom Tomom, koji je i otac djeteta.

Bila je zgrožena kad je, samo dvije sedmice prije porođaja, saznala da su njena majka i Tom (24) u ljubavnoj vezi. A, ta veza je postala ozbiljna.

Nijedno od njih dvoje nije bilo tu kad se Heder porodila. A i danas, šest godina kasnije, bol je i dalje tu.

Kao da sve to nije bilo dovoljno, prošle sedmice, majka i bivši dečko, Tom, koji su sada vjereni, zadali su joj još jedan strašan udarac. Oni su dobili starateljstvo nad njenim šestogodišnjim sinom.

- Ta žena mi je otela čovjeka, a sada i dijete. Kao da hoće da mi ukrade život. To je bolesno, kao iz nekog horor filma. Već sam izgubila čovjeka kom sam vjerovala toliko da sam mu rodila dijete i jedinu osobu koja bi trebalo da brine o meni, a sada gubim i dijete. Ne znam kako ću nastaviti svoj život – priča sirota Heder.

zena

Sve ovo teško je palo i Hederinom tati, Beriju, koji sad ima 56 godina, a u srećnom braku s Helen je proveo 21 godinu.

Njemu je to posebno teško palo jer je Tom bio njegov kolega u fabrici hrane za kućne ljubimce i on ga je i upoznao sa svojom ćerkom.

Majka Helen je u početku bila protiv njihove veze, jer je mislila da je Tom propalica, ali nije mogla da spriječi romansu.

Tokom trudnoće, Tom je počeo da se udaljava i Heder je morala da se suoči s činjenicom da će biti samohrana majka i to po drugi put. Ona je već imala jedno dijete koje je rodila s 15 godina, zbog tinejdžerske nesmotrenosti.

Mjesec dana pred porođaj majka, Helen, napustila je njenog oca, a dvije nedelje kasnije Heder je saznala cijelu istinu.

Otišla je kod majke da se posavjetuje oko trudnoće, kad je u jednom trenutku ušao Tom.

– Htjela sam da se onesvjestim i ispovraćam u isto vrijeme kad su mi saopštili da su zaljubljeni jedno u drugo i da sada žive zajedno – priča Heder.

sud

To je bilo previše za nju, ali ni tu nije kraj. Nekoliko godina kasnije, kada je Heder već bila u drugoj vezi i rodila još jedno dete, njena majka i Tom tražili su puno starateljstvo nad njenim i Tomovim sinom.

Poslije prljave sudske bitke, Tom i Helen su dobili starateljstvo, a Heder može da ga viđa svakog drugog vikenda i polovinu praznika.

- Osjećam se iznevjereno jer znam da moj sin pripada meni, ali ja nisam advokat i nisam imala advokata. Zato sam izgubila sudski spor – žali se jadna Heder, prenosi "Telegraf rs".