CRNA HRONIKA

TREBINJE Kikbokser u sačekuši ubijen iz automatskog oružja hicima u leđa

U naselju Police

P. M.

24.5.2015

U trebinjskom naselju Police, ispred zgrade u kojoj stanuje, jutros tri sata poslije ponoći, za sada nepoznati izvršilac, pucajući mu iz automatskog oružja s više hitaca u leđa, ubio je 24-godišnjeg M.Đ iz Trebinja.

Prema nezvaničnim informacijama u sačekuši je ubijen Marko Đerić, koji se u tom momentu vraćao sa posla iz noćnog kluba “Merlot“, gdje je bi zaposlen kao radnik obezbjeđenja.

Đerić je inače i kikbokser, i učestvovao je na različitim takmičenjima i osvajao je zapažene rezultate u zemlji i inostranstvu. Bio je član kik- boks kluba "Kobra“.

Iz Centra javne bezbjednosti Trebinje je potvrđeno da im je ubistvo prijavljeno jutros u 3.20 sati.

Uviđaju na licu mjesta prisustvovala je dežurna tužiteljica Gordana Šalvarica te pripadnici CJB Trebinje.

ubistvo-3

Policija radi na identifikaciji ubice ili više njih

- Oko 3.20 sati ispred zgrade u kojoj živi, s više hitaca iz automatskog oružja pogođen je M.Đ iz Trebinja (24) koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mjesta. Radi se o krivičnom dijelu ubistvo. U ovom momentu nemamo više detalja. Radi se na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela. Tužilac je naredio obdukciju tijela ubijenog - rekao je Srđan Vukanović, portparol Okružnog tužilaštva Trebinje, dodavši da za sada nije poznato ko je počinilac ili počinioci ovog krivičnog djela.

Komšije i prijatelji su u nevjerici, jer imaju samo riječi hvale za ovog mladića, za kojeg kažu da je bio izuzetno dobar, miran i da nije bio konfliktna ličnost.