BIH

Razgovori s Mariom Knezovićem, Leonom Paraminski, Krešimirom Petrom Ćosićem

U nedjelju u prilogu "Dnevnog avaza" "Panorama"

Redakcija

23.5.2015

Printano izdanje "Dnevnog avaza" u nedjelju, 24. maja, u prilogu "Dnevnog avaza", između ostalog donosi intervju s Mario Knezovićem, frontmenom bh. grupe "Zoster".

 
Knezović u veoma zanimljivom intervjuu poručuje:
 
- Na našim prostorima se nekako uvijek išlo srcem bez obzira na to koliko je to bilo pogrešno, ali se nekako išlo srcem, čak i u mržnji. Jer, da je bilo pameti, niko ne bi dozvolio mržnji da mu uđe u srce, a isto tako je i u ljubavi. Nije sve crno, kompleksno je. Svakog dana se događa mnogo lijepih stvari, samo ih treba primjećivati. Čovjek uvijek više žali za onim što nije uradio nego za onim učinjenim. Najgore je žaliti za neučinjenim.
 
Glumica Leona Paraminski govorila je o svom životu u Kaliforniji te kako je u Americi ostvarila svoju prvu pozorišnu ulogu.
 
Mladi Krešimir Petar Ćosić govori kako je u filmu "Bićemo prvaci sveta" odigrao lik svog oca, legendarnog košarkaša Krešimira Ćosića, koji je preminuo prije 20 godina.
 
U "Panorami" čitajte i razgovore s Borisom Lerom, Sandijem Cenovim, priču o Džiniju Hendriksu i brojne druge ekskluzivne i zanimljive sadržaje.