BIH

SARAJEVO Nestali biznismen Nusret Čaušević pronađen mrtav u Audiju!

Nakon što je njegova supruga prijavila nestanak

Am .K.

23.5.2015

11:09- Uviđaj koji su obavili pripadnici MUP-a KS i Kantonalni tužilac na licu mjesta je završen, automobil Audi je odvezao pauk Kantonalnog javnog preduzeća  "Rad", dok je tijelo Čauševića odvezeno u prosekturu Bare.

Podsjećamo, beživotno tijelo Čauševića, čiji je nestanak prijavljen policiji 21. maja, pronađeno je u automobilu Audi. On je najvjerovatnije počinio samoubistvo pucajući sebi u glavu iz pištolja.

8:33- Beživotno tijelo Nusreta Čauševića, direktora i jednog od vlasnika Mikrokreditne organizacije "LOK" pronađeno je u autu na sarajevskom izletištu Borije, saznaje "Avazov” portal.

- Naše kolege su na licu mjesta. Tijelo za sada nepoznate muške osobe je pronađeno - kazali su nam u MUP-u KS.

Prema nezvaničnim informacijama Čaušević je počinio suicid.

Njegovo beživotno tijelo pronađeno je u automobilu Audi, a samoubistvo je počinio iz pištolja.

Podsjećamo, Čauševićev nestanak policiji je prijavila njegova supruga Almedina Esko - Čaušević 21. maja ove godine kazavši da je njen suprug iz kuće izašao dva dana ranije oko jedan sat poslije ponoći, a u kući je ostavio lične dokumente i mobilni telefon.

Čaušević osim LOK-a je bio vlasnik, odnosno suvlasnik još nekoliko firmi, a među njima su i Unis Tours i Unis institut, a predsjednik je i Šahovskog kluba (ŠK) "Bosna".

Video: Amra Kovač