CRNA HRONIKA

U saobraćajnoj nesreći povrijeđeno pet osoba, hitna koja ih je prevozila u bolnicu sletila sa puta

U dvije nezgode povrijeđeno pet lica

Z.K.

21.5.2015

U saobraćajnoj nezgodi koja se desila u Ulici Svetog Save u Bratuncu učestvovala su dva vozila, a teške tjelesne povrede zadobila su četiri lica.

Samo nekoliko sati kasnije sanitet koji ih je prevozio sletio je sa puta u mjestu Pervani, na regionalnom putu Bratunac-Konjević polje, i tom prilikom povrijeđena je i medicinska sestra koja je bila u njihovoj pratnji.

- Oko 11 i 50 časova u Ulici Svetog Save u Bratuncu desila se saobraćajna nezgoda  u kojoj su učestvovala dva putnička vozila, odnosno „golf 3”, kojim je upravljalo lice  sa inicijaima V.A. , a u vozilu je bio i suvozač,  i vozilo „pasat” kojim je upravljao S.S., pored koga je, takođe, bio suvozač. Sva četvorica su zadobila teške tjelesne povrede. Kasnije, oko 14 i 45 na regionalnom putu Bratunac-Konjević polje dogodila se još jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je sanitet, kojim je upravljao N.D, koji je prevozio povrijeđene sletio sa puta, a sa njim je u pratnji bila i medicinska sestra D.A. koja je zadobila povrede kičme, dok još nemamo podatke da li je povrijeđen vozač saniteta - saopćila je portparolka CJB Bijeljina Aleksandra Simojlović.