Nova edicija bočica "Voda s porukom" predstavljena sinoć u Sarajevu

Poruke svjetski poznate Louise Hay na Jana bočicama

Objavljeno: 15. 05. 2015 - 11:10 Novosti » Promo A A A Times Arial
Amira Medunjanin 1/8
Amira Medunjanin, Iva Balent, Dino Merlin 2/8
Deen 3/8
Dino Merlin 4/8
Dino Šaran 5/8
Hana Hadžiavdagić 6/8
Iva Balent i Amira Medunjanin 7/8
Moamer Kasumović 8/8

U prekrasnoj atmosferi uz projekciju čarobnih leptira u lounge baru "Dunja" u Sarajevu, u četvrtak navečer predstavljena je nova edicija bočica Jana "Voda s porukom" s novim inspirativnim porukama, koje su u posljednje dvije godine postale svojevrsni zaštitni znak Jana branda. Nove bočice krase poruke ljubavi, zdravlja, pozitivnih misli i afirmacija autorice Louise Hay, najpoznatije svjetske lifecoach trenerice i začetnice ideje da se pozitivnim stavom može promijeniti čovjekova stvarnost.

Louise Hay je kroz svoj život i rad promovirala svakodnevnu upotrebu afirmacija kao učenje, kojim ćemo spoznati kako je voljeti sebe izvor dodatne snage potrebne za brzo rješavanje svih poteškoća.

Motivi leptira, živih, ali nježnih boja daju novim Jana bočicama posebnu lepršavost i lakoću, te u najboljem svijetlu predstavljaju bit koju Jana želi prenijeti kroz svoje afirmativne poruke, a ljudima daju alat kojim sami mogu napraviti promjenu i dovesti u svoj život sve  što  žele. Šta znače poruke Louise Hay, gostima su pojasnile voditeljica Aida Mahmutović, glumica Vedrana Seksan, psihologica Aida Dolić te Ornela  Šare lifecoach po metodi Louise Hay i osoba koja je kroz svoje radionice i rad s afirmativnim porukama usmjerila stotine ljudi do sada  na pozitivne promjene.

Afirmacije dokazano djeluju na način da reprogramiraju  čovjekov obrazac razmišljanja, pomoću njih se mijenja pogled na svijet, ali i pogled na samoga sebe. I u današnje vrijeme kada je  čovjek u stalnoj utrci za nečim i kada ne pronalazi vremena za razgovor sa samim sobom, pozitivno razmišljanje postaje najmoćnija strategija života. Svaka misao koja se izgovori na glas, kao i unutarnji dijalog sa samim sobom, je afirmacija.  Upravo su afirmacije put do unutarnjeg mira, pa  će nove Louise Hay poruke na Jana bočicama biti ključ u rukama svih koji  žele krenuti prema pozitivnim promjenama. Afirmacijama na Jana bočicama možemo sami utjecati na ostvarenje svih naših potreba te korištenjem afirmacija osloboditi put do ostvarenja vlastite sreće.

Uz novu ediciju Jana bočica svi prisutni imali su priliku  čuti i neke od najvažnijih smjernica koje se nalaze u knjizi Louise Hay 'Kako iscijeliti duh i tijelo', ali i saznati zašto su afirmacije neophodne za uspjeh u mnogim sferama  života - u poslu, sportu, ljubavi i međuljudskim odnosima. Da je afirmacija unutarnja sila koja  čovjeku daje moć  da preuzme vlastiti  život u svoje ruke te se danas ubraja u jedne od najboljih tehnika razvijanja pozitivnog mišljenja uvjerili su se između ostalih i Dino Merlin, Amira Medunjanin, Hana Hadžiavdagić, Moamer Kasumović, te mnogi drugi ljubitelji afirmativnih poruka Louise Hay.Autor: Redakcija
Preporučujemo vam