NOGOMET

NOVI SUSRET PREDATORA I PLIJENA Ponovni susret predatora i plijena: Luisa Suareza u Berlinu čekaju "stari prijatelji"

Bit će zanimljivo u finalu Lige prvaka

A. Vr.

14.5.2015

Nogometaši Juventusa izborili su finale Lige prvaka nakon što su u uzvratnom dvoboju polufinala na Santiago Bernabeu odigrali 1:1 protiv Real Madrida i tako odbranili prednost 2:1 iz prve utakmice.

U finalu ih čeka Barcelona, a ta će utakmica osim borbe za klempavu kantu koju dobiva pobjednik Lige prvaka ponuditi i još jedan zanimljivi okršaj.

Iako, ne nužno loptom i ne nužno nogama. Naime, sudbina je htjela da se opet sretnu predator i plijen, tj. Luis Suarez i Giorgio Chiellini.

Podsjećamo, Urugvajac je Talijana na Svjetskom prvenstvu zamijenio za hamburger te ga malo gricnu za rame i zaradio 4 mjeseca suspenzije.

Nije mu to bilo ni prvi put - Suarez je poznat po tome da protivnike na terenu u najboljoj Tom & Jerry maniri ponekad zamijeni za pileći batak, razjapi usta i zaradi kaznu...

Što je još bolje, ako se volite kladiti na potencijalne incidente u finalu LP, Chiellini nije jedina Suarezova žrtva koja će se naći na terenu olimpijskog stadiona u Berlinu. Tu je i Partice Evra, kojeg je Urugvajac vrijeđao na rasnoj osnovi kad su obojica nastupali u Premiershipu (Liverpool & United).

Naravno, Twitter je uskoro podivljao od duhovitih upadica, kao npr:

- Suarez, Chieillin i Evra na istom terenu - predviđam 56 utakmica supenzije,  twittali su iz Paddy Powera

- Suarez, Chiellin i Evra u istoj utakmici? Samo zboga toga finale vrijedi - Julien Laurens

- Čini se da će Suarez imati puni pladanj na finalu - Claudio Callegri.