REGION

DOKTORI U BEOGRADU IH INJEKCIJAMA RAZDVAJALI Tri homoseksualca se zaglavila u žestokom seksu!

Najbizarnija intervencija u karijerama

(N. K.)

7.5.2015

Doktori beogradske bolnice "Dr Dragiša Mišović" prije nekoliko dana imali su jednu od najbizarnijih intervencija u svojim karijerama, kada su morali da rastave trojicu homoseksualaca koji su se “zaglavili” u ljubavnom zanosu tokom grupnjaka!

Nesretni muškarci su u jeku vatrenog seksa doživjeli spazam ili grčenje anusa, nakon čega nikako nisu mogli da se razdvoje pa su morali da pozovu Hitnu pomoć, piše Informer.

- Trojica golih, oznojenih i zadihanih muškaraca ležali su na krevetu, slepljeni jedan za drugog, bez mogućnosti da se pomaknu. Bila je to zaista najnevjerovatnija scena u našim karijerama – priča medicinska sestra iz ove bolnice.

- Ležali su tako zalijepljeni na krevetu i potpuno nemoćni, sreća da su sa nama bile muške kolege dovoljno jake da ih podignu iz kreveta i spuste niz stepenice. Morali smo da ih uvijamo u deke i tako sve zajedno prebacimo u kola Hitne pomoći. Problem je što u takvim situacijama postoji samo jedan lijek – da se injekcijama opuste mišići i tek tada grč popusti – priča ona.

Najpoznatiji seksolog u Srbiji Savo Bojović kaže da spazam u toku seksa može da se dogodi bilo kome, a posebno ljudima koji su inače skloni grčevima u mišićima.