LIFESTYLE

Upao je na meč stoljeća i družio se s najvećim facama: "Morate imati mu** za to!"

Steve Carruthers iz Hulla je 24-godišnji lovac na autograme

Autor:(A. Vr.)

6.5.2015

Steve Carruthers iz Hulla je 24-godišnji lovac na autograme, koji je u posljednje četiri godine upoznao mnoštvo poznatih osoba. Među onima s kojima se Steve, ako ništa drugo, barem fotkao su glumci Robert De Niro, Will Smith, Daniel Radcliff, nogometaši poput Cristiana Ronalda i Ronaldinha te Rihanna.

Na Facebooku je napisao da je neke zvijezde upoznao tako što je nepozvan upao na društvena događanja na kojima su se oni pojavili, no ovog vikenda izveo je najveći životni podvig.

Iako je imao ulaznice za borbu Floyda Mayweathera i Mannyja Pacquiaoa u Las Vegasu, odlučio je pokušati ući na drugi način. I u tome uspio. Carruthers ne samo da je ušao u dvoranu, već je bez problema došao do VIP dijela tako što je zaštitarima govorio da je dio ekipe koja je došla s Leonardom DiCapriom.

Tvrdi da je želio doći bliže ringu, a usput je upoznao i neke zvijezde s kojima se dosad nije družio, poput Christiana Balea i Marka Wahlberga koji je čak pridržao mobitel za njihov selfie.

"Bilo je jako teško, morate imati muda za ovo", rekao je za Daily Mail. "Bio sam vani i vidio Leonarda DiCaprija, imao je kapu i naočale te je držao glavu spuštenom kako ga niko ne bi prepoznao. No ja sam ga prepoznao i slijedio ga. Ušao sam s njim u dvoranu jer sam se jednostavno priključio njegovoj pratnji. Rekao mi je da se ne želi fotkati, ali bio je jako ljubazan i rukovali smo se", ispričao je.

steve-facebook-0605201512

Kad je već ušao u VIP dio, odlučio je nagovoriti niz poznatih osoba da se fotkaju s njim.

Kad je već sve to obavio, odlučio se za najteži zadatak - dobiti Mayweatherov autogram nakon borbe.

"Osiguranje je reklo da nemam akreditaciju, no on im je rekao da je sve u redu. Pozvao me na konferenciju za medije pa me osiguranje moralo pustiti", ispričao je.

No on nije jedini koji je upao u dvoranu bez ulaznice. Ifran Ahmed and Chris Stowe iz Essexa ušli su u VIP dio pretvarajući se da su dio Mayweatherove pratnje.

cejxprfweaawywa