GLOBUS

Ovom fotografijom mamio žene na seks, a kada su upalile svjetlo, nastupio je nevjerovatan šok!

Zapravo je ćelav, debeo i ima 68 godina

Autor:(A. Vr.)

5.5.2015

Francuz je uhapšen zbog silovanja nakon što je, lažno se predstavivši, namamio žene u svoj stan na 'nezaboravan seks sa muškim modelom', a zapravo je ćelav, debeo i ima 68 godina.

Muškarac (68) iz Nice u Francuskoj optužen je za silovanje žene poznate samo kao 'Sylvie' nakon što je na prevaru s njom imao spolni odnos predstavivši joj se kao mladi model, prenosi Mirror. 

5548aaf6-d4d0-479c-b1ef-144bd973813c-djedica-silovatelj-previeworg

Pod pseudonimom 'Anthony LaRoche', 68-godišnji Francuz ženi se preko inteneta predstavio kao mladi muškarac te joj obećao seks u stilu filma "50 nijansi sive". 

Sylvie je došla u muškarčev stan u Nici u Francuskoj, a muškarac je predložio da malo 'začine' seks povezom preko očiju i zamračenom prostorijom. 

Kada je stavila povez na oči, Sylvie je legla s muškarcem u krevet, misleći da je on mlad, zgodan, smeđe kose i plavih očiju. Šokirala se kad je nakon seksa upalila svjetlo i kraj sebe ugledala starca! 

"Kraj mene je ležao proćelav muškarac od otprilike 65 godina, bio je naboran i imao je naočale - život mi se zgadio", izjavila je nesretnica. 

Kada je policiji ispričala svoju priču, saznala je da se njeno svjedočenje podudara s izjavama još tri žene, a nakon pretresa njegova stana, otkriveno je da je 'Casanova' na isti način pokušao prevariti 342 žene širom zemlje! 

"Nije želio da maknem povez. Kada sam počela insistirati, naljutio se. Na kraju sam vidjela njegove obrise u mraku. Bio je star, imao je debeo trbuh i velik nos", opisala je druga žrtva.

Muškarac, koji je već odslužio zatvorsku kaznu zbog porezne prevare, nakon hapšenja rekao je da su žene pristale na seks i da ne razumije u čemu je problem. Smatra da su žene trebale znati da je fotografija koju im je slao s interneta te tražiti da im pošalje vlastitu fotografiju. 

"Neke žene vole iznenađenja", izjavio je. 

Njegov advokat, Laurent Poumarède, rekao je za francuske medije da su žene "možda svjesno zatvorile oči pred istinom".