BIH

DAROVI Sutra u "Dnevnom avazu" 15 kupona s velikim popustima

Najtiražniji dnevni list u BiH nagrađuje čitaoce

M. D. A.

5.5.2015

Najtiražnija i najutjecajnija dnevna novina u Bosni i Hercegovini "Dnevni avaz" u sutrašnjem broju čitaoce nagrađuje posebnim popustima u brojnim kompanijama širom naše države. Riječ je o jedinstvenim ponudama koje je "Dnevni avaz" u saradnji sa svojim partnerima pripremio za maj.

Dodatne olakšice

U vremenu opterećenom lošim vijestima i sumornim predviđanjima, "Avaz" s partnerima čitaocima nudi dodatne olakšice i pogodnosti.  

Ova akcija postaje tradicija, a svaki kupac, kao što je bilo i u martovskom izdanju, dobit će 15 kupona sa specijalnim popustima.

U pitanju su atraktivna ponuda iz "Konzuma" povodom 10. godišnjice prisustva ove kompanije u BiH, uz uštedu od nevjerovatnih 50 posto, zatim veliki popusti za kupovinu garderobe u buticima "Polo" - čak 10 posto dodatnog popusta na već trajno nisku cijenu od 30 posto.

U radnjama "Tommy Hilfiger" i "Cacharel" popust je 15 posto, a u segmentu tehnike "Dr Tehno" nudi popust na odabrani asortiman u svim svojim trgovinama širom BiH.

Kozmetički salon "Malaga" nagrađuje vaučerom u vrijednosti od 40 posto popusta na odabrane tretmane, poliklinika "Atrijum" čitaocima "Avaza" nudi popust na svoje određene usluge.

Posebna ponuda

Naš partner "S Petrol" na svojoj benzinskoj pumpi u Lukavcu poklanja vaučer u vrijednosti od pet posto popusta, a BIHAMK daje određene popuste na članstvo. Kompanija DIDACO nagrađuje popustima na određene artikle, a tu je i posebna ponuda hotela "Radon Plaza".

Naši čitaoci trebaju samo u srijedu, 6. maja, kupiti "Dnevni avaz", izrezati kupone i iskoristiti ih u navedenom roku na kasama prodajnih mjesta širom BiH svakog od naših partnera.