GLOBUS

INTERNET BRUJI O ROĐENJU PRINCEZE Kako je Kate Middleton izgledala savršeno samo 10 sati nakon poroda?

Novi detalji nakon kraljevskog poroda

(Dž. Č.)

4.5.2015

I vrapci na granama znaju da je vojvodkinja Kate Middleton na svijet donijela malu princezu. Cijeli svijet je s uzbuđenjem pratio razvoj događaja, a Velika Britanija bila je na nogama i u euforiji.

Samo deset sati nakon što je rodila, Kate Middleton izišla je iz bolnice s bebom u naručju. E upravo tu nastaje problem, prenosi Dnevnik.hr.

"News.com" Australija objavio je članak, a Mirror.uk prenosi, a svi se pitaju kako je moguće da je Kate samo deset sati nakon poroda izgledalo onako savršeno i odmorno kao da se ništa nije dogodilo.

2

Foto: Agencije (Vojvodkinja Middleton i princ William sa novorođenom djevojčicom)

Žene jako dobro znaju da porod jednoj ženi može biti savršeno jednostavan dok se druge muče satima, pa čak i danima. Sada se svi pitaju kako je Kate to izvela. Jasno, ona ima frizere, vizažiste, kozmetičare, stiliste, cijelu vojsku ljudi koja se pobrinula da princeza izgleda kako je izgledala. Sasvim sigurno u seoskoj kući u Norfolku uz nju će biti i medicinsko osoblje. 

Jedna žena koja je iskusila težak porod, izjavila je za News.com kako je bila iznenađena kada je ugledala Kate dok izlazi iz rodilišta, ali kaže ako ste pogledali duboko u njezine oči mogli ste vidjeti da je izmorena bez obzira što je izgledala sjajno. 

3

Foto: Agencije (Kraljevski par pokazao novorođenu princezu)

S ovom tvrdnjom ne slažu se čitateljice ruskih novina "Komsomolskaya Pravda" koje su napravile pravu teoriju zavjere oko rođenja princeze.

- Kate je nosila umjetni trbuh cijelo vrijeme, a princezu je rodila surogat majka. Nije moguće da samo nekoliko sati jednostavno odšetate iz rodilišta i to u bijeloj haljini. Čak i da je imala najlakši porod na svijetu, žene nakon toga žele spavati, sve je ovo običan show. U njenim očima nema onog trudničkog pogleda. Uporedite je s Dianom kada je rodila. Ova Kate je samo glumica iz Buckinghamske palače, ona sigurno nije rodila - napisale su one.

I za kraj ovih nevjerojatnih tvrdnji, "Beba izgleda staro između 7 do 10 dana, prevelika je za novorođenče, a koža joj je preglatka i previše blijeda".