LIFESTYLE

UVID U UM PUŠAČA TRAVE Policajci umrli od smijeha kada su mu u stanu pronašli popis

Jesu li i vaše subote ovako hektične

Autor:(Am.K.)

2.5.2015

Australiski policajci pronašli su jedan od vjerojatno najboljih uvida u um osobe koja puši travu, a on se manifestirao kao rukom pisani popis zadataka. Naime, policajci iz Zapadne Australije pronašli su plan jednog muškarca iz Pertha, dok su pretraživali njegov dom zbog sumnji na provalu. Nije poznato jesu li dužnosnici pronašli neke "konkretnije dokaze" na temelju kojih namjeravaju podići tužbu, ali plan je bio toliko smiješan da su ga odlučili podijeliti s javnošću.

Popis ispod naslova "Stvari za obaviti u subotu" sadrži stavke kao što su "idi na autobusnu stanicu" i "idi na ručak (krumpirići i umak). Zadnja stavka na popisu označena brojem deset jest "napuši se", piše News.com.au.

popis

Policija je popis objavila na svom profilu na Twitteru uz potpis "Jesu li i vaše subote ovako hektične", a objava je izazvala žestoku reakciju javnosti. Dok je neke nasmijala, drugima smeta što se policajci rugaju osobi koja je popis sastavila.

"Nije čudo da se nastavljaju provale u naše domove, kad je policija previše zauzeta sramoćenjem ovisnika na društvenim medijima. Odrastite", jedan je od komentara onih koji slijede policiju na Twitteru.

Iz policije su odgovorili da je popis smiješan i da su ga zbog toga objavili te su dodali da nisu otkrili identitet onog koji ga je sastavio.